
Σε εξέλιξη η συνάντηση Ηλιόπουλου-Αλμέιδα – Στο τραπέζι και ο Ριμπάλτα
Η κρίσιμη συνάντηση Ηλιόπουλου-Αλμέιδα βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένονται τα νεότερα για το μέλλον του Αργεντίνου τεχνικού στον πάγκο της Ένωσης
Σε εξέλιξη είναι εδώ και μερικές ώρες η κρίσιμη συνάντηση του Μάριου Ηλιόπουλου με τον Ματίας Αλμέιδα αναφορικά με το μέλλον του Αργεντινού στον πάγκο της ΑΕΚ. Το «παρών» δίνει και ο Χαβιέ Ριμπάλτα.
Ναι, η ώρα μηδέν έφτασε στην ΑΕΚ. Ιδιοκτήτης, αθλητικός διευθυντής και προπονητής κάθονται γύρω από το ίδιο τραπέζι έπειτα από τις τάσεις φυγής που εξέφρασε ο τελευταίος χθες βράδυ στο ΟΑΚΑ.
«Σέβομαι τον κόσμο, τους ποδοσφαιριστές, την διοίκηση αλλά αγαπώ και τον εαυτό μου» ήταν η ατάκα του Πελάδο που ουσιαστικά απόψε είτε θα βρει τη χρυσή τομή για την παραμονή του, είτε θα κλείσει τον κύκλο του στην Ένωση έπειτα από 2,5 χρόνια.
- Το δείπνο που παρέθεσε το Μαϊάμι στον Γιάννη Αντετοκούνμπο – Μαζί του Πατ Ράιλι και Σποέλστρα (pics)
- Οι παίκτες που «σήκωσαν» τις χώρες τους!
- Κουβέιτ: Ο στρατός δηλώνει ότι στρατιώτες του τραυματίστηκαν από επιθέσεις του Ιράν
- Μετά την τραυματική ελληνική κρίση, εξακολουθούν οι οίκοι αξιολόγησης να επηρεάζουν τις αγορές;
- Βράβευση του Ιρανού σκηνοθέτη Ασγκάρ Φαραντί στο Σαράγεβο
- Ανανέωσε με τον Κωνσταντινίδη ο Ολυμπιακός



