
Βαριές κατηγορίες κατά της συζύγου του αστυνομικού της Βουλής – Δεν θα έχει επικοινωνία με τα παιδιά της
Η κατηγορούμενη απολογήθηκε και αφέθηκε ελεύθερη με αυστηρούς περιοριστικούς όρους, καθώς δεν θα μπορεί να έρχεται σε επικοινωνίας με τα παιδιά.
Αντιμέτωπη με βαριές κατηγορίες βρίσκεται και η σύζυγός του προφυλακισμένου αστυνομικού της Βουλής για την κακοποίηση των παιδιών του και της γυναίκας του.
Η κατηγορούμενη απολογήθηκε και αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.
Σύμφωνα με πληροφορίες ισχυρίστηκε κατά το δικηγόρο της Ιωάννη Μπαρκαγιάννη ότι αναγκάστηκε να προχωρήσει στην τέλεση συγκεκριμένων πράξεων υπό καθεστώς φόβου και τρόμου για τη ζωή της και τη ζωή των παιδιων της.
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει
Συγκεκριμένα ο ανακριτής ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση απήγγειλε στην αστυνομικό τις εξής κατηγορίες:
▪Βιασμός ανήλικου από οικείο πρόσωπο από κοινού κατ’ εξακολούθηση κατά συρροή
▪Κατάχρηση ανήλικου σε ασέλγεια από κοινού κατ’ εξακολούθηση κατά συρροή
▪Γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών από κοινού και κατ εξακολούθηση
Ελεύθερη υπό όρους
Η κατηγορούμενη απολογήθηκε και αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.
Συγκεκριμένα, της επιβλήθηκε απαγόρευση επικοινωνίας με τα παιδιά της, εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.
«Οι πράξεις έγιναν υπό καθεστώς εξαναγκασμού»
«Σήμερα κλήθηκε να απολογηθεί ενώπιον των Ανακριτικών Αρχών η 35χρονη αστυνομικός και εντολέας μου στην γνωστή ως υπόθεση του «αστυνομικού της Βουλής», όπου και της αποδόθηκαν οι κατηγορίες περί των εγκλημάτων κατά της γενετήσιας ελευθερίας» τόνισε ο συνήγορος υπεράσπισης της 35χρονης, Ιωάννης Μπαρκαγιάννης.
«Ύστερα από την απολογία της, οι Ανακριτικές Αρχές αποφάσισαν αυτή να αφεθεί ελεύθερη, με την επιβολή εις αυτήν μόνον περιοριστικών όρων, καθόσον έκριναν ότι οι πράξεις αυτές τελέστηκαν εκ μέρους της κάτω από το καθεστώς εξαναγκασμού, φόβου και τρόμου» συμπλήρωσε.
«Τα ως άνω δε αποδείχθηκαν από τα οικεία σωματικά ευρήματα, καθώς επίσης και από τα πορίσματα περί της ψυχικής κατάστασής της» κατέληξε ο κ. Μπαρκαγιάννης.
- Θρίλερ στη Σύρο: Ποια είναι η 42χρονη που τη μαχαίρωσαν και πέθανε – «Πήγε να μας ληστέψει» λέει ζευγάρι που έχει προσαχθεί
- Ντιναμό Κιέβου – ΠΑΟΚ: Ο Σανταμαρία με εκπληκτικό σουτ κάνει το 3-1 για τον «δικέφαλο»! (vid)
- «Μαύρο» ρεκόρ στις γυναικοκτονίες στη Βραζιλία το 2025 με 4 νεκρές την ημέρα
- Συγγενείς θυμάτων των Τεμπών σχολιάζουν στο in, την πρόταση του αντιεισαγγελέα για παραπομπή Τριαντόπουλου και Αγοραστού σε δίκη
- Ο Ράιαν Ρέινολντς σχεδιάζει μια νέα ταινία για τον Deadpool
- Πόσο ισχυρό είναι το ελληνικό διαβατήριο – Ποια «νικάει»


