
Γκαρντίνι: «Σπουδαία νίκη, περήφανος για τους παίκτες μου»
Μετά το τέλος του αγώνα ο κόουτς Γκαρντίνι αποθέωσε τους παίκτες του και τόνισε ότι είναι περήφανος για αυτούς
Φοβερός ο Ολυμπιακός, παρότι έπαιζε χωρίς τον Ατανασίεβιτς, επικράτησε με 3-1 της αήττητης έως τώρα Μόντσα και εξασφάλισε τουλάχιστον την είσοδό του στα play offs του Champions League. Μετά το τέλος του αγώνα ο κόουτς Γκαρντίνι αποθέωσε τους παίκτες του και τόνισε ότι είναι περήφανος για τους «ερυθρόλευκους».
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Πρώτα από όλα, θέλω να πω ότι είμαι πολύ περήφανος για αυτά τα παιδιά! Έπαιξαν για άλλη μία φορά με πολλά προβλήματα και απουσίες, όπως αυτή του Ατανασίεβιτς. Δεν ήταν καθόλου εύκολο. Κι όμως, οι παίκτες μου ήταν απόλυτα συγκεντρωμένοι, ειδικά στις κρίσιμες στιγμές του αγώνα. Σπουδαία νίκη! Είμαι περήφανος για αυτούς, respect στην ομάδα».
Αλεν Παγένκ: «Παίκτες μας έπαιζαν σε άλλες θέσεις σήμερα, λόγω των προβλημάτων μας. Πολύ δύσκολη νίκη. Ο καθένας μας έπρεπε να δώσει και κάτι έξτρα, αλλιώς δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε. Παίξαμε εξαιρετικό βόλεϊ, παίξαμε ως ομάδα! Επιστρέψαμε πολλές φορές στο ματς, τους κυνηγήσαμε πολλές φορές στο σκορ και τα καταφέραμε. Τα πάντα είναι πιθανά για τη συνέχεια. Τώρα, έχουμε μπροστά μας το ματς με τον ΟΦΗ και στη συνέχεια, θα σκεφτούμε την τελευταία αγωνιστική του CEV Champions League».
- Πόλεμος των άστρων: Προειδοποίηση- σοκ των ΗΠΑ για ρωσική πυρηνική επίθεση στο διάστημα
- Η δωδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στην Εφές
- Ο Πιτ Χέγκσεθ διάβασε ψεύτικο στίχο της Βίβλου από το… Pulp Fiction στο Πεντάγωνο
- Αεροπορικό σοκ: Η Ευρώπη ξεμένει από καύσιμα, οι εταιρείες καθηλώνουν τα αεροπλάνα
- Κεφαλονιά: Μυστήριο με τα όσα έγιναν πριν λιποθυμήσει η Μυρτώ – Θρίλερ με την εμπλοκή και άλλων προσώπων
- Μητσοτάκης: Θέλουμε να δούμε μια μακροπρόθεσμη και βιώσιμη λύση για τη Γάζα

