
Την υποψηφιότητα Κατσέλη για ΠτΔ ανακοίνωσε και επίσημα ο Φάμελλος: «Προσωπικότητα που συσπειρώνει ευρύτερες δυνάμεις»
Το γεγονός επισημοποιήθηκε σε συνάντηση που είχαν η Λούκα Κατσέλη και ο Σωκράτης Φάμελλος
Την υποψηφιότητα της Λούκα Κατσέλη για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας ανακοίνωσε και επίσημα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος.
Το γεγονός επισημοποιήθηκε σε συνάντηση που είχαν οι δύο, στο γραφείο της Όλγας Γεροβασίλη στη Βουλή. Σε δηλώσεις του ο κ. Φάμελλος ζήτησε την ευρύτερη στήριξη της υποψηφιότητας από τις λεγόμενες προοδευτικές δυνάμεις.
«Εμείς κρατήσαμε συνεπή και σοβαρή στάση δεν βάλαμε θέματα πρόωρα με σκοπό την κομματική συζήτηση, επενδύσαμε στη σοβαρότητα για να έχει καλό αποτελέσματα για τη χώρα», είπε και πρόσθεσε:
« Υπάρχουν σοβαρά θέματα με το κράτος δικαίου, η υποψηφιότητα αυτή μπορεί να συσπειρώσει ευρύτερες δυνάμεις, είναι προοδευτική πρόταση».
«Ευχαριστώ εσένα προσωπικά και πολιτική γραμματεία γι αυτή την άκρως τιμητική πρόταση», σημείωσε από την πλευρά της η κ. Κατσέλη και προσέθεσε: «Την αποδέχτηκα αφοά ξέρω ότι ο ρόλος του προέδρου είναι καταλυτικός ειδικά για το θέμα των αξιών. Ελπίζω η υποψηφιότητα μου να στηριχθεί πλατύτερα για να είμαστε καταλύτες».
Υπενθυμίζεται πως τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανοίξει και η διαδικασία εκλογής νέου προέδρου της Δημοκρατίας από την ελληνική βουλή με διαδοχικές ψηφοφορίες που- και σε αντίθεση με το παρελθόν – σε περίπτωση αποτυχίας συγκέντρωσης απαιτούμενων ψήφων δεν οδηγούν σε ενδεχόμενη διάλυση της βουλής.
- «Πρόεδρε are you in pain?» Το Tik Tok βίντεο του Ανδρουλάκη από την Παγκόσμια Προοδευτική Κινητοποίηση
- Τροχαίο στη Λιοσίων: Συνελήφθη ο οδηγός της μηχανής που παρέσυρε την 16χρονη
- Πανσερραϊκός: Τα θαύματα της Άνοιξης
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Πώς η εμμονή των αφεντικών με το ChatGPT οδηγεί σε παράκρουση τους υπαλλήλους
- Σπουδαίο επίτευγμα από τον Παπανικολάου: Έφτασε τις 800 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό!
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [19.04 – 25.04.2026]





