
Στον Δήμαρχο Αθηναίων το φλουρί της ΚΕΔΕ
Ο Χάρης Δούκας αναδείχθηκε ο τυχερός της διαδικασίας κοπής της βασιλόπιτας της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας.
Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε το πρώτο διοικητικό συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) για το 2025.
Πριν από την έναρξη της συνεδρίασης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου, μαζί με το σύνολο του Διοικητικού Συμβουλίου, τήρησε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πρώην δημάρχου Θεσσαλιώτιδας, Γιάννη Τζιαχρήστα, πατέρα του πρώην δημάρχου Δομοκού Δημήτρη Τζιαχρήστα, του πρώην δημάρχου Τρικκαίων και ενεργού μέλους της ΚΕΔΕ, Κωνσταντίνο Παπαστεργίου, πατέρα του σημερινού Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρη Παπαστεργίου καθώς και του πρώην πρωθυπουργού της χώρας, Κώστα Σημίτη.
Το φλουρί στον Χάρη Δούκα
Η συνεδρίαση συνεχίστηκε με την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας. Τυχερός της κλήρωσης αναδείχθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, ο οποίος έτυχε το φλουρί. «Σοβαρά;» ήταν η πρώτη αντίδρασή του, εκφράζοντας την έκπληξη και τη χαρά του. «Να είσαι γερός» του ευχήθηκε ο Λάζαρος Κυρίζογλου.
Το δώρο του Προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, Λάζαρου Κυρίζογλου ήταν η εικόνα της Ζωοδόχου Πηγής, ως η πιο κοντινή στην ΚΕΔΕ ενορία.
- Φάμελλος: Αρχιερέας της τοξικότητας ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Πώς σας κρατάει ο Λαζαρίδης;
- Κουτσούμπας: Στο καλό και να μας γράφετε κύριε Μητσοτάκη – Δεν υπάρχει έντιμη διαχείριση της ανεντιμότητας
- Άρση Βαρών: Η αποστολή της Ελλάδας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα
- Ανδρουλάκης: Εκλογές τώρα, απατηλό όνειρο η τρίτη θητεία ΝΔ
- «Μπορεί να είναι και πολύ επικίνδυνο, ή και καθόλου» λέει καθηγητής Γεωλογίας για το υγρό τσιμέντο στη Κυψέλη
- Ο Ινφαντίνο επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του Ιράν στο Μουντιάλ


