Καταδικάστηκε 49χρονη για ενδοοικογενειακή βία – Προσπάθησε να πνίξει τον σύζυγό της
Ένα νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συγκλόνισε τη Θεσσαλονίκη, με θύμα έναν 43χρονο άνδρα.
Ποινή φυλάκισης 20 μηνών επέβαλε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε μία 49χρονη γυναίκα που καταδικάστηκε για τον ξυλοδαρμό του συζύγου της.
Όπως έγινε γνωστό, η 49χρονη χτύπησε τον σύζυγό της, μπροστά στα ανήλικα παιδιά τους λόγω ενός κινητού τηλεφώνου.
Ειδικότερα, όπως κατήγγειλε ο σύζυγός της γυναίκας, του επιτέθηκε όταν τον είδε να κρατά το κινητό τηλέφωνό της.
Επιχείρησε να τον πνίξει
Μάλιστα, σύμφωνα με την καταγγελία η γυναίκα, η οποία γνωρίζει πολεμικές τέχνες, προσπάθησε να τον πνίξει.
Αναφερόμενος στο συμβάν ο αστυνομικός που βρέθηκε στο σπίτι του ζευγαριού, επιβεβαίωσε καταθέτοντας στο δικαστήριο ότι υπήρχαν σημάδια στον λαιμό του.
Λόγω ζήλιας
Η ίδια ισχυρίστηκε ότι όλα είναι ένα ψέμα και ότι εκείνη είναι το πραγματικό θύμα καθώς ο σύζυγός της την ζήλευε πολύ.
Ο άνδρας αναφέρει πως πήγε να πάρει ένα τηλέφωνο από το κινητό της συζύγου του, ενώ η ίδια επέμεινε πως πήγε να ελέγξει το κινητό της.
Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης επέβαλε ποινή φυλάκισης 20 μηνών, ωστόσο δεν οδηγήθηκε στη φυλακή, καθώς της δόθηκε τριετής αναστολή.
- Κασσελάκης: Το 2026 ας γίνει η χρονιά που θα σηκώσουμε ξανά το κεφάλι, που θα μιλήσουμε καθαρά
- Χιονίζει στα ορεινά της χώρας – Σε ποιες περιοχές το «έστρωσε»
- Στη Βιέννη αυτή την εποχή όλα είναι βαλς – Μέσα στην κουλτούρα των 450 χορών της πρωτεύουσας της Αυστρίας
- Φελίπε Λουίς: Ο αρχιτέκτονας της χρυσής σεζόν της Φλαμένγκο
- Ανδρουλάκης: Το 2026 τελειώνουν οι αυταπάτες για την Ελλάδα – Να πετύχουμε τη μεγάλη πολιτική αλλαγή
- Η εξαγγελία για Έλληνες διαιτητές στο Κύπελλο δεν δεσμεύει την ΚΕΔ


