Ποινή φυλάκισης 20 μηνών επέβαλε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε μία 49χρονη γυναίκα που καταδικάστηκε για τον ξυλοδαρμό του συζύγου της.
Όπως έγινε γνωστό, η 49χρονη χτύπησε τον σύζυγό της, μπροστά στα ανήλικα παιδιά τους λόγω ενός κινητού τηλεφώνου.
Ειδικότερα, όπως κατήγγειλε ο σύζυγός της γυναίκας, του επιτέθηκε όταν τον είδε να κρατά το κινητό τηλέφωνό της.
Επιχείρησε να τον πνίξει
Μάλιστα, σύμφωνα με την καταγγελία η γυναίκα, η οποία γνωρίζει πολεμικές τέχνες, προσπάθησε να τον πνίξει.
Αναφερόμενος στο συμβάν ο αστυνομικός που βρέθηκε στο σπίτι του ζευγαριού, επιβεβαίωσε καταθέτοντας στο δικαστήριο ότι υπήρχαν σημάδια στον λαιμό του.
Λόγω ζήλιας
Η ίδια ισχυρίστηκε ότι όλα είναι ένα ψέμα και ότι εκείνη είναι το πραγματικό θύμα καθώς ο σύζυγός της την ζήλευε πολύ.
Ο άνδρας αναφέρει πως πήγε να πάρει ένα τηλέφωνο από το κινητό της συζύγου του, ενώ η ίδια επέμεινε πως πήγε να ελέγξει το κινητό της.
Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης επέβαλε ποινή φυλάκισης 20 μηνών, ωστόσο δεν οδηγήθηκε στη φυλακή, καθώς της δόθηκε τριετής αναστολή.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας