
Ματίνα Παγώνη: «Έμενα στο σπίτι του αρχηγού της μαφίας στη Νάπολη, οι Ιταλοί είναι οι καλύτεροι εραστές»
Η Ματίνα Παγώνη παραχώρησε συνέντευξη, στην οποία… έδωσε κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τις σπουδές της στη Νάπολη της Ιταλίας
Καλεσμένη σε πρωινή εκπομπή βρέθηκε η Ματίνα Παγώνη. Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ μίλησε για όλα και -μεταξύ άλλων- χαρακτήρισε τους Ιταλούς ως τους καλύτερους εραστές.
«Η αλήθεια είναι ότι κάνω νούμερα τηλεθέασης, γι’ αυτό με καλούν. Δεν έχω καταλάβει ότι είμαι κάποια σταρ, απλά με αγαπάει ο κόσμος. Κατάλαβα γιατί μπήκα στα σπίτια του κόσμου, έκανα την ιατρική κατανοητή με απλά λόγια. Δεν την ψώνισα καθόλου. Οι ασθενείς βγάζουν ακόμα selfies μαζί μου» είπε αρχικά η κ. Παγώνη.
«Έχω βιώσει ζήλεια από συναδέλφους. Είμαι πολύ οξύθυμη, αν εκνευριστώ, δεν ελέγχομαι. Έχω απορρίψει όλες τις τηλεοπτικές προτάσεις που μου έχουν γίνει. Δεν μου αρέσει να κάνω τηλεόραση, μου αρέσει να είμαι προσκεκλημένη. Φυσικά και μιλάω με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όποτε συναντιόμαστε» συμπλήρωσε.
Παγώνη: «Οι Ιταλοί είναι οι καλύτεροι εραστές»
Για τις σπουδές της στην Ιταλία, η Ματίνα Παγώνη είπε: «Έμεινα στην Ιταλία έξι χρόνια και συγκεκριμένα στη Νάπολη. Το σπίτι στο οποίο έμενα, άνηκε στην αρχηγό της μαφίας της περιοχής. Εγώ δεν το καταλάβαινα. Έβλεπα κάτι κοστουμάτους που έρχονταν στο σπίτι, τις Κυριακές τρώγαμε όλοι μαζί σε ένα τεράστιο τραπέζι… Όταν μου εξήγησε, έπαθα την πλάκα της ζωής μου. Ο άντρας της ήταν ο αρχηγός και όταν πέθανε, ανέλαβε η ίδια. Είχα δεθεί με αυτούς τους ανθρώπους και τους θεωρούσα οικογένειά μου».
Για τους Ιταλούς, η Ματίνα Παγώνη είπε: «Οι Ιταλοί είναι οι καλύτεροι εραστές. Το μεγάλο τους προσόν είναι το ντύσιμό τους. Η Ιταλίδα δεν πήγαινε στο αμφιθέατρο αν δεν είχε φτιαχτεί και δεν ήταν στην… πένα! Όσες Ελληνίδες ήμασταν εκεί, ήμασταν το… χάλι μας! Οι Ιταλοί έχουν το λέγειν και σε “ψήνουν” πιο εύκολα».
- Σε δύο μέτωπα οι εξελίξεις στην καταγγελία της ΚΑΕ Αμαρουσίου κατά Λιόλιου: Αθλητικός Εισαγγελέας και ΕΕΑ για σκιές σε ασυμβίβαστα, διοίκηση ομάδων και διαιτησίες – Τι απαντά ο πρόεδρος της ΕΟΚ
- Αποκάλυψη Σλοτ: «Επιστρέφει στη Λίβερπουλ ο Τσιμίκας»
- Κενά στις εφαρμογές επαλήθευσης ηλικίας – «Χάκαραν» μέσα σε δύο λεπτά την πλατφόρμα της ΕΕ
- Sony World Photography Awards 2026: 430 χιλιάδες συμμετοχές, ιστορικές νίκες – Σπουδαίες εικόνες
- Η «τοξική κυβέρνηση» μιλάει για τοξικότητα, λέει η αντιπολίτευση – «Λαγός του Μητσοτάκη ο Γεωργιάδης»
- Αρναούτογλου: Πότε αλλάζει το σκηνικό του καιρού – Έρχονται βροχές και πτώση της θερμοκρασίας



