
Ντέρμπι ουραγών με το ξεκίνημα του 2025 ανάμεσα σε Athens Kallithea και Λαμία
Η αναμέτρηση της Athens Kallithea με τη Λαμία ανοίγει το πρόγραμμα της Super League για το 2025.
Με το ντέρμπι των ουραγών στο «Απόστολος Νικολαΐδης» ανάμεσα στην Athens Kallithea και τη Λαμία ξεκινά το νέο έτος και η αυλαία της 17ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.
Οι δυο ομάδες είναι ισόβαθμες με 9 βαθμούς και στο -5 από τη σωτηρία, με την Athens Kallithea να μην έχει καταφέρει ακόμα να νικήσει στη σεζόν. Στο πάγκο της θα ντεμπουτάρει ο Στέλιος Μαλεζάς σε ένα παιχνίδι που είναι απολύτως κομβικό και για τις δύο ομάδες.
Στην πρώτη του αποστολή ο Μαλεζάς δεν υπολογίζει τους Μιρέν, Μότοκ, Βρακά. Αναλυτικά: Πάντος, Μπερναμπέ, Ιωάννης Γκέλιος, Τζόσουα Μεχίας, Ματέι Χάνουσεκ, Νίκος Καινούργιος, Γιώργος Μανθάτης, Νικολάς Μαρότα, Πίρι Σοΐρι, Γιάννης Τσιβελεκίδης, Τριαντάφυλλος Πασαλίδης, Ανδρέας Βασιλόγιαννης, Χαβιέ Ματίγια, Ντεμέτριους, Μορ Εντιαγέ, Αλεσάντρο Μερκάτι, Σαμπά Λελέ Ντιμπά, Ρόμπερτς Ουλντρίκις, Ελάια Τζιάνι, Γιάννης Λουκίνας, Ματιέ Βαλμπουενά.
Η Λαμία από τη μεριά της προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες από Ολυμπιακό (1-0), ΑΕΚ (0-1) και Παναιτωλικό (0-1). Ο Λεωνίδας Βόκολος είδε τη διοίκηση να προχωρά σε τρεις μεταγραφές, αποκτώντας τους Κλωναρίδη, Σακόρ και Μπιλάλ, ενώ αποχώρησαν οι Νούνιες, Σάντμπεργκ. Εκτός έδρας οι Φθιωτοί έχουν απολογισμό 1-3-4 με 6-11 τέρματα.
Ο Βόκολος στην αποστολή συμπεριέλαβε τους Μπιλάλ, Σακόρ, Σουρλή, ενώ εκτός έμεινε ο Κλωναρίδης.
Αναλυτικά η αποστολή: Ράτον, Κόστιτς, Καψαλιάρης, Ντεντάκης, Σαραμαντάς, Αντράντε, Γκοτζαμανίδης, Ρινγκ, Σιόβας, Ραντόνια, Κορνέζος, Γιαννούτσος, Σακόρ, Σουρλής, Μπίκοφ, Αθανασακόπουλος, Δοϊρανλής, Φουρτάδο, Βλαχομήτρος, Μπιλάλ, Ενρίκεζ, Λέικ.
- ΑΕΚ – Γκρόνινγκεν 2-1: Νίκησε, αλλά θέλει δουλειά η «Ένωση»
- Ουκρανία: Βαθαίνει η πολιτική κρίση – Ο Ζελένσκι εξετάζει την απόλυση του αρχηγού του στρατού λόγω διαδηλώσεων
- Άγιαξ – Ολυμπιακός: Μεγάλη ευκαιρία για τους Πειραιώτες με τον Γιάρεμτσουκ (vid)
- Συνελήφθη 33χρονη για εμπρησμό από πρόθεση στον Λόφο της Πνύκας – Άλλες δύο συλλήψεις σε Αττική και Κρήτη
- Η Λένα Χίντεϊ πιστεύει ότι η βιομηχανία του θεάματος προστατεύει τους κακοποιητικούς άνδρες
- «Ξέσπασε» ο Τσιτσιπάς και διέλυσε τη ρακέτα του για έναν χαμένο πόντο! (vid)


