Μεγάλο «διπλό» της Μπράγκα στο «Da Luz» επί της Μπενφίκα με 2-1 για την 17η αγωνιστική της Liga NOS. Μεγάλο πλήγμα για τους «αετούς» που παρέμειναν στην 3η θέση και τους 38 βαθμούς, στους 31 και στην 4η θέση ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έχασαν μια ανεπανάληπτη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 9’ με τον Βαγγέλη Παυλίδη, αλλά ο διεθνής Έλληνας φορ δεν τα κατάφερε προ κενής εστίας. Το 1-0 της Μπράγκα ήρθε οκτώ λεπτά μετά όταν ο, άλλοτε «ερυθρόλευκος», Ναβάρο σκόραρε από κοντινή απόσταση μετά από πάσα του Γκόμεζ.
Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο 2-0 στο 40΄με τον Ρόμπσον Μπαμπού. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Βραζιλιάνος αμυντικός νίκησε στον «αέρα» την άμυνα της Μπενφίκα διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του.
Λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης (52’) η Μπενφίκα άγγιξε το γκολ αλλά ο Ματέους είχε απάντηση στην «οβίδα» του Μπα. Το γκολ που διαμόρφωσε το τελικό 2-1 ήρθε στο 78’ από τον Καμπράλ που με όμορφο πλασέ νίκησε τον αντίπαλο κίπερ.
Η τελευταία καλή στιγμή στον αγώνα ανήκε στην Μπράγκα αλλά η προσπάθεια του Φερνάντες πέρασε ελάχιστα άουτ.
Η βαθμολογία μετά τη μεγάλη νίκη της Μπράγκα επί της Μπενφίκα:
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Στο «λευκό» 0-0 έμειναν η Κρίσταλ Πάλας και η Γουέστ Χαμ στο «Selhurst Park» στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 33ης αγωνιστικής της Premier League,
Σε ισπανικό έδαφος παρέμεινε το Youth League, καθώς μετά την Μπαρτσελόνα ήταν η σειρά της Ρεάλ να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο, επικρατώντας στα πέναλτι της Κλαμπ Μπριζ με 4-2.
Η Μαριέλλα Φασούλα ζει το όνειρο κάθε καλαθοσφαιρίστριας, να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το οποίο στην περίπτωσή της είναι στο WNBA. Ενθουσιασμένη στην media day τηςσ ομάδας.