in.gr > Αθλητισμός & Σπορ > Ποδόσφαιρο > Ξεπέρασε τα όρια ο Σιδηρόπουλος: Έδωσε συνέντευξη πριν τον αγώνα Παναιτωλικός – Ολυμπιακός και ζητάει και τα ρέστα!
Ξεπέρασε τα όρια ο Σιδηρόπουλος: Έδωσε συνέντευξη πριν τον αγώνα Παναιτωλικός – Ολυμπιακός και ζητάει και τα ρέστα!
Ο Τάσος Σιδηρόπουλος δύο 24ωρα πριν από το Παναιτωλικός - Ολυμπιακός έδωσε συνέντευξη και ζητάει και τα ρέστα μετά τα όργια που έχει κάνει διαχρονικά εις βάρος των Πειραιωτών - Το μεγάλο ερώτημα για το αν πήρε άδεια από τον Στεφάν Λανουά...
Ο Λανουά αποφάσισε να βάλει τον Έλληνα ρέφερι στο συγκεκριμένο παιχνίδι προκαλώντας την έντονη αντίδραση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, που πήρε επίσημη θέση για τον προκλητικό ορισμό ενός ρέφερι που διαχρονικά σφυρίζει εις βάρος του Ολυμπιακού.
Αυτό όμως που προξενεί πολύ μεγάλη εντύπωση είναι πως ο Τάσος Σιδηρόπουλος δύο 24ωρα πριν από το Παναιτωλικός – Ολυμπιακός μίλησε σε ραδιοφωνική συνέντευξή του στον «Real FM» για αρκετά θέματα και αναφέρθηκε στην πρόσφατη θέση των Πειραιωτών για αυτόν ζητώντας και τα ρέστα μετά τα όσα έχει κάνει με την… εξυγίανση. Ο Έλληνας διαιτητής αναφέρθηκε στην τοποθέτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός μόλις δύο μέρες πριν από το ματς και το μεγάλο ερώτημα είναι αν πήρε άδεια από τον Στεφάν Λανουά ή αν αποφάσισε να μην τον υπολογίσει καν και να προχωρήσει σε μία κίνηση που ξεπερνάει τα όρια.
Τι σχολίασε ο Σιδηρόπουλος για την θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός στη συνέντευξη που παραχώρησε:
«Κατά πρώτο λόγο έχω ζήσει τα χειρότερα, έχοντας αντικατασταθεί σε αγώνα. Οπότε το να ζητηθεί αντικατάστασή μου δεν με αγγίζει. Τότε με τον κ. Μπένετ. Ήταν λανθασμένη απόφαση να αλλαχθώ τότε. Ο κ. Γκαγκάτσης είναι πρόεδρος της ΕΠΟ. Όχι της ΚΕΔ. Έχει να ασχοληθεί με πολλά πράγματα η ΕΠΟ. Όσον αφορά στην ανακοίνωση η κάθε ομάδα επιλέγει την επικοινωνιακή της πολιτική. Εμένα δεν με αγγίζει καθόλου.
Θα πάω με καθαρό μυαλό να κάνω τη δουλειά μου όσο πιο καλά και δίκαια μπορώ. Υπάρχει λόγος να διαβάζω κάτι αρνητικό; Το αφήνω να περάσει. Η ζωή μου δεν είναι μόνο η διαιτησία. Δεν θα αντιμετωπίσω ούτε αρνητικά μία ομάδα που έχει βγάλει ανακοίνωση. Εγώ οφείλω να είμαι δίκαιος απέναντι στους παίκτες. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Επικοινωνιακά δημιουργήθηκε μία εντύπωση ότι είναι αρνητικός απέναντι στον Ολυμπιακό. Προφανώς θα έχω κάνει λάθη. Είχα μία δικαστική διαμάχη από κάτι που συνέβη σε έναν αγώνα μετά από μήνυση από την αθλητική βία. Νομίζω και το δικαστήριο ήταν υπερβολικό. Νομίζω ότι η μήνυση ήταν υπερβολή. Φορτίστηκε το κλίμα πολύ. Είχα να παίξω 4 χρόνια τον Ολυμπιακό».
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Θλίψη σκέπασε την οικογένεια των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που θα διεξαχθούν στην Ιταλία, αφού την παραμονή των Χριστουγέννων βρέθηκε νεκρός στο ξενοδοχείο ο 27χρονος Νορβηγός αθλητής διάθλου, Σίβερτ Μπάκεν.
Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στην εκπομπή EuroInsiders στο YouTube και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον φετινό Ολυμπιακό και τον -αγαπημένο του- Εβάν Φουρνιέ!
Διπλή γιορτή για τον Χρήστο Μουζακίτη ανήμερα των Χριστουγέννων, με το transfermarkt να καταγράφει ότι είναι και ο δεύτερος πιο ακριβός παίκτης στην Ευρώπη που έχει γεννηθεί στις 25 Δεκεμβρίου.