Αν και τα βρήκε σκούρα για περίπου ένα ημίχρονο ο Ολυμπιακός έφυγε με τη νίκη από το «Nick Galis Hall», επικρατώντας του Άρη για τη 19η αγωνιστική της Stoiximan GBL.
Ο Λούκα Βιλντόζα, μπορεί να μην σκόραρε στα περίπου 10 λεπτά που έπαιξε στο ματς, αλλά πρόλαβε να προσφέρει μια τρομερή φάση, από αυτές που ήδη έχει συνηθίσει τους φίλους του Ολυμπιακού, όταν τα παιχνίδια χαλαρώνουν.
Ο Αργεντινός, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται στο +20 (59-79) και το παιχνίδι να είναι στην 4η περίοδο, έφυγε στον αιφνιδιασμό και πάσαρε εντυπωσιακά κάτω από τα πόδια στον επερχόμενο Μενσά, που τελείωσε τη φάση, δίνοντας την ασίστ στον γκαρντ των Ερυθρόλευκων.
Θυμίζουμε πως πριν από μερικές αγωνιστικές ο Βιλντόζα, είχε ξεσηκώσει το ΣΕΦ με ορισμένες απίθανες εμπνεύσεις που είχε, στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Δείτε βίντεο από τη μεγαλύτερη ευκαιρία του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τη Μπέτις. Λίγο νωρίτερα ο Έλληνας επιθετικός και ο Πέλκας είχαν διπλή ευκαιρία.
Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 72-68 από την Εστουδιάντες και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Eurocup – Παράπονα για τη διαιτησία για το αντιαθλητικό που δεν δόθηκε στη Σπυριδοπούλου λίγο πριν το φινάλε.
LIVE: Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 21:05 την αναμέτρηση Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός για την 24η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
Θοδωρής Βλάχος και Ντίνος Γενηδουνιάς εκπροσώπησαν την Εθνική πόλο των Ανδρών στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ημιτελικού με την Ουγγαρία (23/1, 18:00).