
Θεσσαλονίκη: Απόκοσμες εικόνες προκάλεσε η πυκνή ομίχλη
Πυκνή ομίχλη έχει καλύψει την Θεσσαλονίκη, δημιουργώντας μία απόκοσμη εικόνα στο κέντρο, όπου οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί
Πέπλο ομίχλης κάλυψε σήμερα το πρωί την πόλη της Θεσσαλονίκης, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα στις πτήσεις του αεροδρομίου «Μακεδονία», καθώς διεξάγονται κανονικά.
Η ομίχλη
Ο ουρανός είναι καλυμμένος από ένα πυκνό πέπλο ομίχλης, περιορίζοντας σημαντικά την ορατότητα, ανέφερε ο δημοσιογράφος του MEGA τονίζοντας ότι «τώρα δε βλέπουμε τίποτα από το σημείο που βρισκόμαστε πίσω μας».
Μάλιστα, η πυκνή ομίχλη έχει περιορίσει σημαντικά την ορατότητα στον Θερμαϊκό, με τον δημοσιογράφο να αναφέρει ότι όσοι περπατάνε εκεί χάνονται από ένα σημείο και μετά. Μάλιστα, ο ορίζοντας στα πλάνα της εκπομπής φαίνεται ανύπαρκτος, ενώ πολλή είναι και η υγρασία όπως είναι φυσικό.
Οι οδηγοί που κινούνται στις περιοχές που έχουν καλυφθεί από την πυκνή ομίχλη καλούνται να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή, καθώς το θολό τοπίο δυσχεραίνει την κυκλοφορία των οχημάτων.
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Ευρωπαϊκές μάχες και Ελβετία-Αλγερία
- Συνταγή: Κοτόπουλο με σάλτσα σκόρδου
- Κινδύνους όρασης φέρνουν τα γυαλιά ηλίου εκτός οπτικών καταστημάτων
- Το 2026 είναι ηλίθιος και επικίνδυνος όποιος σκέφτεται ότι γίνεται πολιτική με γκαζάκια
- Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες με βροχές και καταιγίδες από το μεσημέρι – Σε ποιες περιοχές
- Τρώμε σωστά, αλλά τη λάθος ώρα;





