
«Ο Ελίασον έχει ενημερώσει την ΑΕΚ ότι θέλει να πάει στη Βραζιλία»
Νέα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Νίκλα Ελίασον έχει ενημερώσει την ΑΕΚ για την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Βραζιλία
Το όνομα του Νίκλας Ελίασον παραμένει στα ρεπορτάζ των βραζιλιάνικων ΜΜΕ, με την Γκρέμιο να είναι η βασική ενδιαφερόμενη, αλλά ο Σουηδός εξτρέμ, φέρεται, να αρέσει και στην Σάντος.
Μάλιστα, νέο δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Portaldogremista.com.br» μάλιστα αναφέρει πως: «Ο Ελίασον μπορεί να είναι κοντά στην εκπλήρωση της επιθυμίας του να παίξει στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο.
Ο στόχος της Γκρέμιο έχει ήδη επικοινωνήσει στην ΑΕΚ την πρόθεσή του να φύγει από τον σύλλογο για να παίξει στη Βραζιλία. Η θέληση του 29χρονου για να φύγει, είναι το πλεονέκτημα των τρικολόρ στις διαπραγματεύσεις».
Θυμίζουμε ότι η Γκρέμιο έχει προτείνει στην ΑΕΚ, αρχικά τον δανεισμό του παίκτη με 500 χιλ ευρώ και οψιόν αγοράς 3,5 εκατ. ευρώ που θα γίνει υποχρεωτική μετά την επίτευξη κάποιων στόχων.
- Συγκινήθηκε στο «αντίο» του ο Ντεσάν: «Δύο, τρία μηνύματα με έκαναν να κλάψω – Θα μου λείψει η Εθνική» (vid)
- Ουκρανία: Μαίνεται η πολιτική κρίση – Γιατί βρίσκεται στο στόχαστρο των διαδηλωτών ο αρχιστράτηγος Σίρσκι
- Προβλήματα σύνδεσης στο Facebook – Εκατοντάδες αναφορές από χρήστες για «μη διαθέσιμη» σελίδα
- Τούχελ: «Η Αγγλία έχτισε περισσότερα σε όλο το Μουντιάλ από όσα έχασε σε 30 λεπτά»
- Οι πρώτοι ινφλουένσερ στον κόσμο ήταν Γάλλοι, εμφανίστηκαν μετά την Επανάσταση και «μπέρδεψαν» τις τάξεις
- Μεσσηνία: Στον εισαγγελέα οι τρεις συλληφθέντες για κατ’ εξακολούθηση εμπρησμούς


