
Από κρητικά σωματεία άκουσε τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα ο Νίκος Ανδρουλάκης
«Αλλάζουν όλα στη ζωή κι αυτό ‘ναι από τη φύση, ήρθεν η ώρα το ΠΑΣΟΚ να ξανακυβερνήσει» ήταν η μαντινάδα που του αφιέρωσαν - Στη Χαριλάου Τρικούπη βρέθηκαν για τα κάλαντα πολλά στελέχη του κόμματος
Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα άκουσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων, τον Ποντιακό Σύλλογο Καλλιθέας «Παναγία Γουμερά» και την Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδας.
Ο Νίκος Ανδρουλάκης ευχήθηκε το 2025 να είναικ έτος ευτυχίας και αλληλεγγύης

Ο Νίκος Ανδρουλάκης παρακολουθεί τους κρητικούς χορευτές δίπλα στον γιο του και στελέχη του κόμματος
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής εξέφρασε ευχές για «χρόνια πολλά με υγεία» και παράλληλα ευχήθηκε το 2025 να είναι έτος ευτυχίας και αλληλεγγύης, αλλά και καλής προόδου για τους νεότερους.
Παράλληλα όσοι παρευρέθησαν στη Χαριλάου Τρικούπη είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές και δώρα με τα μέλη των συγκροτημάτων, καθώς επίσης και να απολαύσουν τοπικά εδέσματα.

Στιγμιότυπο από τη Χαριλάου Τρικούπη όπου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ άκουσε τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα
Η κρητική μαντινάδα
Πέρα από τα παραδοσιακά κάλαντα δεν έλειψαν και οι παραδοσιακοί χοροί αλλά και οι μαντινάδες: «Αλλάζουν όλα στη ζωή κι αυτό ‘ναι από τη φύση, ήρθεν η ώρα το ΠΑΣΟΚ να ξανακυβερνήσει», ήταν η μαντινάδα που αφιέρωσε στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ το κρητικό συγκρότημα.
Στα κεντρικά γραφεία στη Χαριλάου Τρικούπη βρέθηκαν για τα κάλαντα πολλά στελέχη του κόμματος, ενώ δίπλα στον Νίκο Ανδρουλάκη ήταν και ο γιος του, Μαρίνος.

Κρητικοί χορευτές και μουσικοί στην Χαριλάου Τρικούπη
- Ιαπωνία: Νέοι κανόνες για την αυτοκρατορική διαδοχή – Συνεχίζεται ο αποκλεισμός των γυναικών από τον θρόνο
- Τι αποκάλυψε ο Πατ Ράιλι για πιθανό δίδυμο Λεμπρόν – Γιάννη στους Χιτ
- Θρήνος στη Μολδαβία για την οικογενειακή τραγωδία στη Χαλκιδική – Παραμένει διασωληνωμένη στη ΜΕΘ η 7χρονη
- Κρασί: Σήμα κινδύνου εκπέμπει ο γερμανικός αμπελοοινικός τομέας
- Λορέντζο Καριέρε: Το συγκινητικό μήνυμα του Γιώργου Ελευθέρας στον φίλο του
- Μπλεξίματα για την Αργεντινή από τη FIFA για το πανό για τα Φώκλαντ
