Το 2024 ολοκληρώνεται σε λιγότερο από δύο 24ωρα και ήδη έχουν ξεκινήσει διάφορες ανασκοπήσεις. Κάπως έτσι, ο Ολυμπιακός, γνώρισε την αποθέωση από τους επίσημους λογαριασμούς της UEFA, θυμίζοντας τα δύο ιστορικά τρόπαια που κατέκτησαν οι Πειραιώτες. Αυτά των Conference και Youth League.
«Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία το 2024 ως η πρώτη ελληνική ομάδα που κέρδισε μια διασυλλογική διοργάνωση της UEFA», έγραψε στα social media η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία και συνόδευσε το μήνυμά της με δύο φωτογραφίες.
Πρόκειται για φωτογραφίες από τις δύο απονομές των τροπαίων των Conference και Youth League, με τους παίκτες του Ολυμπιακού να σηκώνουν ψηλά τις ιστορικές κούπες, σε μία χρονιά που θα μείνει ανεξίτηλη.
Ολυμπιακός: «Σε ευχαριστούμε 2024 για όλα όσα ζήσαμε»
Επτά μήνες μετά την κατάκτηση του Conference League και λίγο πριν φύγει το 2024, ο Ολυμπιακός ευχαρίστησε το έτος που φεύγει για τα όσα του χάρισε. Με ανάρτησή τους στα social media, οι Πειραιώτες θυμήθηκαν την ιστορική αυτή στιγμή και ευχαρίστησαν το 2024 που φεύγει για τα όσα τους χάρισε: «7 μήνες από τότε που το όνειρο έγινε πραγματικότητα. Σε ευχαριστούμε 2024 για όλα όσα ζήσαμε», αναφέρει η σχετική δημοσίευση.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.