Το φως της δημοσιότητας είδε το βίντεο – από τις κάμερες ασφαλείας της Οpap Arena – που καταγράφει καρέ-καρέ όσα έγιναν στο πάρκινγκ του γηπέδου της ΑΕΚ, έπειτα απο τον πρώτο προημιτελικό με τον ΠΑΟΚ.
Όσα συνέβησαν αργότερα απο τη λήξη και ενώ η αποστολή του ΠΑΟΚ είχε μπει στο λεωφορείο για να αναχωρήσει απο το γήπεδο. Η εικόνα μιλά απο μόνη της. Για τους τρεις φίλους της ΑΕΚ που ήταν εκεί. Για το πως αντέδρασε η αποστολή του ΠΑΟΚ. Για τον ρόλο της Αστυνομίας
Οι σκηνές που διαδραματίστηκαν ήταν… ροκ μεταξύ της αποστολής του ΠΑΟΚ, τριών φίλων της ΑΕΚ και της Αστυνομίας.
Το βίντεο από το πάρκινγκ στο ΑΕΚ – ΠΑΟΚ
Φαίνεται ο τρόπος που οι τρεις της ΑΕΚ, είναι έξω απο το πούλμαν και προκαλούν με μια σειρά απο χειρονομίες. Φαίνεται ξεκάθαρα ο τρόπος που ανοίγει η πόρτα του πούλμαν και βγαίνουν… πετώντας ο Παντελής Κωνσταντινίδης, ο Ραζβάν Λουτσέκου και οι άλλοι. Φαίνεται ότι ο Ρουμάνος προπονητής στριμώχνει κάποια στιγμή τους δύο οπαδούς. Η εμπλοκή των υπολοίπων. Ευτυχώς η παρέμβαση της Αστυνομίας κλπ
Θυμίζουμε πως η ΔΕΑΒ επέβαλε πρόστιμο 50.000 ευρώ στον ΠΑΟΚ. Και βέβαια ότι ο Δικέφαλος του Βορρά περιμένει τη Δευτέρα και την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ για τα ίδια γεγονότα. Της Επιτροπής που είδε πρώτη το σχετικό βίντεο.
Χάρη σε δύο γκολ του Ραφίνια (70′, 86′) η Μπαρτσελόνα «λύγισε» με 2-0 την μαχητική Οσασούνα στο «Καμπ Νου» και απέκτησε διαφορά επτά βαθμών από τη 2η Ρεάλ Μαδρίτης.
Με 14/28 τρίποντα, πρώτο σκόρερ τον Ρογκαβόπουλο με 5/5 από τα 6,75μ. και τους Γιουρτσεβέν (17π.), Τολιόπουλο (14π.) και Γκραντ (13π.) άξιους συμπαραστάτες ο Παναθηναϊκός συνέτριψε την ΑΕΚ στα Λιόσια
Πετυχαίνοντας δύο γκολ μέσα σε διάστημα μόνο έξι λεπτών η Μπάγερ Λεβερκούζεν νίκησε με 2-0 την Κολωνία και τέθηκε ξανά σε... τροχιά Champions League στην Bundesliga.