
Άννα Φόνσου για Γιώργο Μαρίνο: «Τηρώ κατά γράμμα αυτό που μου ζήτησε πριν 2 χρόνια»
Η Άννα Φόνσου διατηρεί μια πολύ δυνατή φιλία με τον Γιώργο Μαρίνο.
Η Άννα Φόνσου έδωσε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κατάσταση που βρίσκεται τον τελευταίο καιρό ο Γιώργος Μαρίνος, αλλά και τι έχουν συμφωνήσει μεταξύ τους.
Άννα Φόνσου: Τι μου ζήτησε ο Γιώργος Μαρίνος και το τηρώ»
Ειδικότερα, η Άννα Φόνσου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «Αυτό που μου ζήτησε ο Γιώργος Μαρίνος εδώ και δυο χρόνια, δηλαδή να μην ασχολούμαι μαζί του, το τηρώ κατά γράμμα. Αν ένας άνθρωπος έχει διαλέξει στη ζωή του να είναι μόνος του και δεν σε ενοχλεί και δεν σου ζητάει τίποτα, το λιγότερο που μπορείς να κάνεις είναι να τον σεβαστείς».
«Να σεβαστείς δηλαδή την επιθυμία του. Εγώ πάντως την σέβομαι του Γιώργου την επιθυμία. Αν βλέπει τώρα την εκπομπή… χρόνια πολλά, φιλαράκο».
Οι φίλοι μου μετριούνται στα δάχτυλα
«Αν με πάρει κάποιος τηλέφωνο στις γιορτές για να τον συγχωρέσω, βέβαια και θα το σηκώσω και θα του πω «ευχαριστώ πολύ». Καταρχήν δεν είναι όλοι φίλοι μου, διαλέγω τους φίλους μου και μετριούνται στα δάχτυλα. Αυτοί, οι οποίοι είναι και πολύ λίγοι, θα ξέρουν που θα είμαι τις γιορτές, θα τα έχουμε πει, θα έχουμε φιληθεί και θα έχουμε τα κοινά μας όνειρα» πρόσθεσε, ακόμα, η Άννα Φόνσου στην κάμερα της καθημερινής εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1.
- Τουρκία: Επίθεση Γιλμάζ κατά του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τους τουρκικούς βιασμούς του 1974
- Ισραηλινός δεσμοφύλακας φέρεται να πυροβόλησε τον Μαρουάν Μπαργκούτι στο πόδι και τον άφησε να αιμορραγεί
- Η σημασία της επανεκλογής Φάρατζ
- Ισπανία: Αναγνωρίστηκαν τα θύματα της πυρκαγιάς – Οι 12 είναι ξένοι και ο ένας Ισπανός
- Διαστημικός Σταθμός: Διαστημόπλοιο Soyuz μετέφερε αμερικανικό και ρωσικό πλήρωμα
- Ανατροπή σκάφους ανάμεσα σε Σαν Φρανσίσκο και Αλκατράζ – Ένας νεκρός και ένας αγνοούμενος




