
Έκλεβαν ρούχα από καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας – Τέσσερις συλλήψεις
Αστυνομικοί εντόπισαν τα 4 άτομα να εισέρχονται διαδοχικά σε καταστήματα σε κεντρικό δρόμο του κέντρου της Αθήνας - Τα κλεμμένα ρούχα τα έκρυβαν στο αυτοκίνητό τους
Συμμορία τεσσάρων νεαρών συνελήφθησαν στο κέντρο της Αθήνας να κλέβουν ρούχα από εμπορικά καταστήματα.
Πρόκειται για δύο άνδρες και και δύο γυναίκες ηλικίας 24, 21, 20 και 16 ετών που κατηγορούνται για κλοπές κατά συναυτουργία.
Συνεχείς περιπολίες
Σύμφωνα με την Αστυνομία τα τέσσερα άτομα συνελήφθησαν στο πλαίσιο των αυξημένων περιπολιών που πραγματοποιούνται από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών καθόλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου με σκοπό την πρόληψη και αποτροπή παραβατικών συμπεριφορών στο εμπορικό κέντρο της Αθήνας.
Ειδικότερα, αστυνομικοί εντόπισαν τα 4 άτομα να εισέρχονται διαδοχικά σε καταστήματα σε κεντρικό δρόμο του κέντρου της Αθήνας και τους κάλεσαν σε έλεγχο.
Κατά τον έλεγχο στην κατοχή τους και εντός αυτοκινήτου βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος ρουχισμού και προϊόντων τα οποία είχαν αφαιρέσει λίγο πριν από 5 εμπορικά καταστήματα του κέντρου της Αθήνας.
Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους δικογραφία από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ακροπόλεως οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
- Βενεζουέλα: Δεν έχει τέλος η τραγωδία – Σχεδόν 5.400 οι νεκροί από τους σεισμούς
- Τέσσερις απλές ασκήσεις για τους πόνους στη μέση
- Καιρός: Τέλος στην αφόρητη ζέστη, πέφτει η θερμοκρασία – Πού θα σημειωθούν καταιγίδες
- «Να γελάσω ή να κλάψω»: Η τραγικωμωδία επιστρέφει στην εποχή μας και την περιγράφει όπως της πρέπει
- Από όνειρο, εφιάλτης: Όταν οι διακοπές μας κουράζουν
- Τα «κρυφά διαμάντια» της Ευρώπης που αναμένεται να γίνουν οι πιο δημοφιλείς προορισμοί διακοπών του 2026


