Η Αρμάνι Μιλάνο θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό σε λίγη ώρα (21:30) στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Euroleague.
Το παιχνίδι αναμένεται να διεξαχθεί σε μια κατάμεστη αρένα, αφού όπως ενημέρωσε ο ιταλικός σύλλογος με σχετική του ανακοίνωση, τα εισιτήρια που είχαν διατεθεί εξαντλήθηκαν.
Έτσι το «Unipol Forum» θα υποδεχθεί 12.473 θεατές οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των παικτών του Έτορε Μεσίνα, απέναντι σε εκείνους του Γιώργου Μπαρτζώκα.
Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη δεύτερη θέση μαζί με την Μπάγερν Μονάχου και τη Μονακό, με ρεκόρ 11-6, ενώ η Αρμάνι Μιλάνο είναι εκτός ζώνης πλέι ιν αφού τη συναντάμε στην 11η θέση με ρεκόρ 9-8.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 33η αγωνιστική της Premier League.
Μετά τον Άρη, ο ΠΑΟΚ νίκησε σε 2ο σερί ντέρμπι, αυτή τη φορά με 76-72 επί του Ηρακλή στο Ιβανώφειο, αυξάνοντας τις πιθανότητές του για κατάληψη της 3ης θέσης στην κανονική περίοδο.
Επιστροφή στις νίκες ο Άρης μετά από οκτώ αγωνιστικές, επικράτησε του Βόλου με 3-2 με ανατροπή στην ανατροπή και μπήκε δυναμικά στη μάχη της 5ης θέσης Στο -3 πλέον, από τον Λεβαδειακό οι κίτρινοι.