Περτούλι: Γιατί προκλήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο
Απίστευτο μποτιλιάρισμα στο Περτούλι και ουρές 15 χιλιομέτρων. Γιατί προκλήθηκε κυκλοφοριακό έμφραγμα.
Μετά την Αράχωβα με τα ακινητοποιημένα αυτοκίνητα τη σκυτάλη πήρε το Περτούλι με νέο μεγάλο μποτιλιάρισμα στα ορεινά των Τρικάλων. Με τις ουρές να ξεκινάνε από τα πεδινά τμήματα του νομού για περίπου 15 χλμ. πολλοί οδηγοί υποχρεώθηκαν σε αναστροφή, ενώ εκατοντάδες παρέμειναν εγκλωβισμένοι για ώρες.
Γιατί προκλήθηκε όμως όλο αυτό το κυκλοφοριακό κομφούζιο;
Απίστευτο μποτιλιάρισμα στο Περτούλι και ουρές 15 χιλιομέτρων
Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr τρία οχήματα παρουσίασαν βλάβη στο στενό πέρασμα μετά την Ελάτη και ακινητοποιήθηκαν, ορισμένοι οδηγοί πανικοβλήθηκαν και σταμάτησαν να βάλουν αλυσίδες και σα να μην έφτανε αυτό «κόλλησε» πίσω τους και το εκχιονιστικό μηχάνημα.
Χιλιάδες ΙΧ στο χιονισμένο Περτούλι
Το χιόνι «έπιασε» για τα καλά αργότερα στο οδόστρωμα, οι αλυσίδες ήταν απαραίτητες και… δημιουργήθηκε χάος.
Περισσότερα από 3.000 αυτοκίνητα επιχείρησαν να ανέβουν ή ανέβηκαν στο χιονισμένο Περτούλι από το πρωί της Πέμπτης, δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, σύμφωνα και με τις εκτιμήσεις της Τροχαίας.
Ο χειμωνιάτικος καιρός συνεχίζεται στη χώρα με κατά τόπους ισχυρές βροχές, στα νότια θαλάσσια και παραθαλάσσια μεμονωμένες καταιγίδες, θυελλώδεις βορειοανατολικούς ανέμους στα κεντρικά και τα βόρεια τμήματα της ανατολικής Ελλάδας και χιονοπτώσεις στα ορεινά και πρόσκαιρα σε ημιορεινές περιοχές στα κεντρικά και τα βόρεια.
Ισχυρές βροχές είχαμε σε Θεσσαλία, Σποράδες, Εύβοια, ανατολική Στερεά, στην Αττική, τις Κυκλάδες και την ανατολική Πελοπόννησο.
Η κακοκαιρία «Elena» έδειξε τα δόντια της σε πολλές περιοχές της Ελλάδας με σφοδρό να είναι το πέρασμα της (και) από Αττική και Εύβοια.
- Ο Σαλάχ αποκάλυψε τι είπε στους συμπαίκτες του πριν από την πρόκριση της Αιγύπτου
- Η Τέιλορ Σουίφτ και ο Τράβις Κέλσι είναι επισήμως παντρεμένοι
- Καύσωνες: Η Ευρώπη είναι η ταχύτερα θερμαινόμενη ήπειρος – Ακραία υψηλές θερμοκρασίες μπορούν να πλήττουν την Ελλάδα
- Νέες ταυτότητες: Μέχρι πότε πρέπει να εκδοθούν – Η διαδικασία και το κόστος
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ καλεί τους Αμερικάνους να προστατεύσουν τη χώρα από την «κομμουνιστική απειλή»
- Από τη μέση του Ατλαντικού, στην… κορυφή του κόσμου: Το Πράσινο Ακρωτήριο είναι η απόλυτη ποδοσφαιρική ιστορία του Μουντιάλ (vids, pics)
- Αλλάζουν οι αξίες μας όσο μεγαλώνουμε;
- Ανατροπή νταλίκας στην Εθνική Οδό Κορίνθου-Πατρών – Νεκρός ο 52χρονος οδηγός
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/marek-piwnicki-L3Yg5RtS_JA-unsplash-1-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442