
Κακοκαιρία: Κλειστό το χιονοδρομικό στον Παρνασσό – Μεγάλες ουρές προς Καλάβρυτα
Προβλήματα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία στο χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού, ενώ πλήθος κόσμου προσπαθεί να φτάσει στα Καλάβρυτα
Προβλήματα σε όλη την χώρα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία που βρίσκεται σε εξέλιξη, με αποτέλεσμα λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων να κλείσει το χιονοδρομικό κέντρο στον Παρνασσό.
Παράλληλα, πλήθος κόσμου προσπαθεί να φτάσει στα Καλάβρυτα.
Τα χιονοδρομικά σε Παρνασσό και Καλάβρυτα
Κλειστό παραμένει το χιονοδρομικό στον Παρνασσό, καθώς στην περιοχή επικρατούν ισχυροί άνεμοι και έντονη χιονόπτωση, ωστόσο παραμένει ανοιχτό το σαλέ, ενώ καθαροί είναι και οι δρόμοι.
Το χιονοδρομικό στα Καλάβρυτα δεν μπορεί να εξυπηρετήσει άλλους πολίτες και για τον λόγο αυτό, οι αρχές συνιστούν σε όσους σκέφτονται να το επισκεφθούν, να μην το πράξουν, καθώς το πιθανότερο είναι να αναγκαστούν να γυρίσουν πίσω.
Μάλιστα, σύμφωνα με το tempo24, τα αυτοκίνητα προς το χιονοδρομικό είναι τόσα πολλά, που η αστυνομία αναγκάστηκε να σταματήσει την άνοδο των οχημάτων.

Επικαιροποίησε το δελτίο καιρού η ΕΜΥ
Όπως αναφέρει η ΕΜΥ, ισχυρές βροχές προβλέπονται κατά τόπους στην ανατολική Θεσσαλία (Μαγνησία), τις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά (κυρίως περιοχή Φθιώτιδας – Βοιωτίας), πιθανώς στην Αττική, τις Κυκλάδες (κυρίως δυτικές και βόρειες) και στην ανατολική Πελοπόννησο.
Θυελλώδεις βορειοανατολικοί άνεμοι 8 με 9 μποφόρ θα πνέουν στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο, τις Σποράδες και την Εύβοια και από το βράδυ τοπικά στην Αττική, τις δυτικές Κυκλάδες και την ανατολική Πελοπόννησο.
Παράλληλα, χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στον ορεινό ηπειρωτικό κορμό, τα ορεινά της Εύβοιας και τοπικά σε ημιορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας, κατά τόπους πυκνές στη Μακεδονία και τη Θράκη.
- Το Κουβέιτ και το Μπαχρέιν σε συναγερμό – Η Μανάμα και η Πόλη του Κουβέιτ δέχονται επιθέσεις
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 13 οι νεκροί από τα ρωσικά πλήγματα
- Το Ιράν επιθυμεί διακαώς συμφωνία, λέει ο Τραμπ
- Οι ΗΠΑ χτυπούν πολιτικές και στρατιωτικές υποδομές στην Αχβάζ – Εκκενώθηκε παιδοογκολογικό νοσοκομείο
- Ισπανία – Αργεντινή σε έναν ιστορικό τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου (vids)
- Η Ουκρανία πραγματοποίησε δοκιμή βαλλιστικού πυραύλου, σύμφωνα με τον παραιτηθέντα υπουργό Αμυνας


