
Τρόμος σε κεντρικό δρόμο του Λονδίνου: Άνδρας έριξε το ΙΧ του σε πεζοδρόμιο – Στο νοσοκομείο 4 άτομα
Ο δρόμος του Λονδίνου, που έγινε το περιστατικό θεωρείται η καρδιά της θεατρικής περιοχής της πόλης
Ένας άνδρας συνελήφθη ως ύποπτος για απόπειρα δολοφονίας αφότου το αυτοκίνητό του έπεσε σε πεζοδρόμιο στο κέντρο του Λονδίνου τις πρώτες πρωινές ώρες των Χριστουγέννων.
Τέσσερα άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετά το περιστατικό στη λεωφόρο Shaftesbury Avenue, με ένα από αυτά να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.
Στο West End του Λονδίνου
Οι αξιωματικοί της Μητροπολιτικής Αστυνομίας κλήθηκαν στις 12.45 π.μ. μετά από αναφορές σχετικά με ένα ατύχημα από ένα αυτοκίνητο στη λάθος πλευρά του δρόμου.
Ο 31χρονος οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη ως ύποπτος για απόπειρα δολοφονίας, επιβεβαίωσε η αστυνομία, σύμφωνα με το Sky News.
Η αστυνομία αναφέρει ότι το περιστατικό έχει επιβεβαιωθεί ως μεμονωμένο και δεν σχετίζεται με την τρομοκρατία.
Η λεωφόρος Shaftesbury είναι ένας σημαντικός δρόμος στο West End του Λονδίνου, που θεωρείται η καρδιά της θεατρικής περιοχής της πόλης.
- ΗELLO!: Ο fashion κόσμος της Celia Kritharioti στο εξώφυλλο του νέου τεύχους
- Κόκκινα δάνεια: Τι αλλάζει στις διαταγές πληρωμής καθώς και στον εξωδικαστικό μηχανισμό
- Τσουκαλάς: Συμφωνεί ο πρωθυπουργός με όσα είπε για τα άτομα με αναπηρία ο δήμαρχος Άργους;
- Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέοι οι δύο από τους τρεις συλληφθέντες για τη δολοφονία της Βάγιας Νέστορα
- Ιράν: Νέες επιθέσεις των ΗΠΑ – Χτυπήθηκε κι άλλο τάνκερ – Αυξάνεται η ανησυχία για τη νέα κλιμάκωση
- Αυξημένα μέτρα ασφάλειας στην Ατλάντα πριν το Αγγλία – Αργεντινή





