Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Με Dj’s party και ένα φαντασμαγορικό θέαμα φωτός την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Λευκό Πύργo θα υποδεχτεί τη νέα χρονιά η Θεσσαλονίκη.
Η γιορτή θα ξεκινήσει στις 8 το βράδυ και θα διαρκέσει ως τις 3 το πρωί ενώ για πρώτη φορά διεθνείς και εγχώριοι καλλιτέχνες της ηλεκτρονικής σκηνής θα ενωθούν σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη φως, ενέργεια και χορό.
Το πρόγραμμα για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στη Θεσσαλονίκη
Μόλις ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την έλευση του νέου χρόνου, Θεσσαλονικείς και επισκέπτες της πόλης θα απολαύσουν ένα μοναδικό θέαμα φωτός που θα «ντύσει» το Λευκό Πύργο. Δέσμες φωτός από ρομποτικές κεφαλές θα γεμίσουν τον ουρανό της πόλης και με την κίνησή τους θα στείλουν το μήνυμα της νέας χρονιάς.
Miss Kittin και Roi Perez, δύο κορυφαία ονόματα της διεθνούς ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής, θα βρεθούν μαζί, προσφέροντας μία αξέχαστη εμπειρία στους λάτρεις της techno, electro και house μουσικής. Μαζί τους, οι: Mironas, ISON, Thomas Numan και Kate de Sons θα αναλάβουν να δημιουργήσουν την τέλεια ατμόσφαιρα, ενώ οι χιλιάδες θαυμαστές της ηλεκτρονικής σκηνής της Θεσσαλονίκης θα δώσουν τον ρυθμό για μια αξέχαστη νύχτα.
Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Δήμου Θεσσαλονίκης, θα είναι μια εμβληματική στιγμή για την πόλη, καθώς ενώνει την παγκόσμια ηλεκτρονική μουσική σκηνή με τη ζωντάνια, τον νεανικό παλμό και την κουλτούρα της Θεσσαλονίκης. Ο Λευκός Πύργος, το πιο χαρακτηριστικό ορόσημο της πόλης θα μεταμορφωθεί για μία νύχτα σε κέντρο των εορτασμών υποδοχής του νέου έτους, κάνοντας την… ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα της βραδιάς ακόμα πιο συναρπαστική. Αποκλειστικός χορηγός της εκδήλωσης είναι η εταιρεία Protergia.
Με τη συνδρομή του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης η εκδήλωση προωθείται και στις γειτονικές χώρες με στόχο την προσέλκυση επιπλέον επισκεπτών και την ενίσχυση της σύγχρονης πολιτιστικής και νεανικής ταυτότητας της πόλης. Ο Δήμος ευχαριστεί το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης για τη στήριξή τους στη διοργάνωση.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου