Σύγκρουση αυτοκινήτου με συρμό του Τραμ στον Πειραιά – Διακοπή δρομολογίων και μποτιλιάρισμα στην Ποσειδώνος
Σύμφωνα με τη ΣΤΑΣΥ Ι.Χ αυτοκίνητο είχε επαφή με συρμό του Τραμ μεταξύ των στάσεων Καραϊσκάκη και Μ. Ασίας με συνέπεια να ακινητοποιηθεί ο συρμός.
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στον Πειραιά, με ένα αυτοκίνητο να συγκρούεται με συρμό του Τραμ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη σύγκρουση που σημειώθηκε μεταξύ των στάσεων Καραϊσκάκη και Μ. Ασίας, δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.
Τόσο ο συρμός του Τραμ, όσο και και το όχημα έχουν ακινητοποιηθεί στο σημείο.
Δεν υπήρξε τραυματισμός
Λόγω του ατυχήματος υπάρχουν τροποποιήσεις στα δρομολόγια του Τραμ.
Σύμφωνα με ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ, η κυκλοφορία στη Γραμμή 7 του Τραμ έχει προσωρινό τερματικό σταθμό τη στάση ΣΕΦ.
Επίσης λόγω του ακινητοποιημένου συρμού και του ΙΧ η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Πειραιά διεξάγεται με δυσκολία και έχει δημιουργηθεί ουρές από το ύψος του ΣΕΦ.
- Λεβαδειακός – ΟΦΗ 0-1: Στον τελικό του Κυπέλλου οι Κρητικοί των 10 παικτών!
- Στον Λευκό Οίκο ο Νετενιάχου για τη συνάντηση με τον Τραμπ, χωρίς παρουσία δημοσιογράφων – Τι θα ζητήσει
- Οριστικό τέλος για τη European Super League: Ρεάλ Μαδρίτης και η UEFA κατέληξαν σε συμφωνία
- Από πού προήλθαν τα χρήματα της Γκισλέιν Μάξγουελ; Από μυστικά τραστ που δημιούργησε ο πατέρας της
- Ελβετία: Δημοψήφισμα για να μειώσει τον πληθυσμό σε 10 εκατομμύρια – Κλείνοντας την πόρτα στους μετανάστες
- Πόρτο Ράφτη: Συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι που πέταξαν πέτρες σε αστικό λεωφορείο
