BHMAGAZINO: Το 2025 θα είναι η χρονιά του νέου James Bond;
Το χριστουγεννιάτικο BHMAGAZINO έρχεται στις 22 Δεκεμβρίου μαζί με το «ΒΗΜΑ της Κυριακής».
Στο εορταστικό BHMAGAZINO που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2024 με το ΒΗΜΑ θα ξεναγηθούμε στον συναρπαστικό κόσμο της πιο εμβληματικής ταινίας δράσης που άφησε το στίγμα της στον κινηματογράφο. Την ιστορία του James Bond μέσα από ιστορίες, ντοκουμέντα και σπάνιες φωτογραφίες των διάσημων πρωταγωνιστών που ερμήνευσαν στην μεγάλη οθόνη τον θρυλικό μυστικό πράκτορα.
Ηθοποιοί που «έγραψαν» τη δική τους ιστορία χάρη στην γοητεία και το απαράμιλλο στυλ τους. Στο εξώφυλλο ο κορυφαίος από τους ηθοποιούς που ερμήνευσαν τον ρόλο του πράκτορα 007, Σον Κόνερι. Ο super star ποζάρει με φόντο τις Ελβετικές Άλπεις και την αγαπημένη του Aston Martin. Εκεί όπου είχαν γυριστεί σκηνές από το πολύ επιτυχημένο φιλμ της σειράς «Goldfinger». Μέσα στο 2025 είναι αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση για το όνομα του ηθοποιού που θα διαδεχθεί τον Ντάνιελ Κρεγκ και θα λάβει… το σκήπτρο του πράκτορα 007, ελπίζοντας να γράψει και εκείνος το όνομά του στη ξεχωριστή λίστα των ηθοποιών που ερμήνευσαν τον πολυπόθητο ρόλο.
Μία ανάσα από τα Χριστούγεννα και το BHMAGAZINO δίνει την απόλυτη γλυκιά γεύση στα φετινά Χριστούγεννα ανακαλύπτοντας την ιστορία και τα μυστικά του αυθεντικού Ιταλικού πανετόνε και παρουσιάζει το εξαιρετικό γιορτινό brunch που μπορούμε να απολαύσουμε στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.
Ακόμα, ταξιδεύουμε στα πλέον ξακουστά, «διάφανα» ξενοδοχεία του χειμώνα που προσφέρουν από διαμονή σε ιγκλού μέχρι σουίτες κατασκευασμένες από πάγο.
Ξεχωριστοί άνθρωποι μιλούν και σε αυτό το τεύχος του BHMAGAZINO. Ο ταλαντούχος Τάκης Ζαχαράτος και η Λεονόρ Ντε Ρεκόντο, η πολυβραβευμένη συγγραφέας και διακεκριμένη βιολονίστρια.
BHMAGAZINO
Αυτή την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου με το ΒΗΜΑ
- Χριστίνα Παππά: «Η γυναίκα που βοήθησα, μου έστειλε μήνυμα «θα πεθάνεις»
- Εγκαινιάστηκε ο νέος λιμένας Ιτέας
- Ανδρουλάκης: Η υπόθεση των υποκλοπών ενταφιάζεται για μια ακόμη φορά – Εκτακτη συνέντευξη Τύπου
- Υποκλοπές: Προσφυγή στα ευρωπαϊκά δικαστήρια προαναγγέλλει ο Κεσσές – «Δυστοπία η απόφαση του Αρείου Πάγου»
- Ο Δουβίκας είναι δεύτερος σκόρερ στη Serie A, αλλά κρατάει χαμηλούς τόνους
- Φωτοβολταϊκά: Πώς μια ανακάλυψη του 1954 άλλαξε την ενέργεια
- Αναστάτωση στον Άγιο Παντελεήμονα: Νεαρός άντρας προκάλεσε ζημιές σε 30 αυτοκίνητα
- Σακελλαρίδης: Προκλητική η απόφαση του Αρείου Πάγου για τις υποκλοπές – Πέπλο προστασίας της δικαστικής εξουσίας στο Μαξίμου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442