
Έτοιμος να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ράσφορντ
Ο Μάρκους Ράσφορντ μίλησε για πρώτη φορά για τα σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ο Μάρκους Ράσφορντ βρέθηκε στο παλιό του σχολείο, για να μοιράσει χριστουγεννιάτικα δώρα σε μαθητές της πόλης, με τον Άγγλο επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, να μιλά για πρώτη φορά για το μέλλον του στην ομάδα.
Ο ίδιος τόνισε πως θα έχει πάντα στην καρδιά την ομάδα στην οποία ανδρώθηκε και πως όταν αποχωρήσει από τον σύλλογο «να μην υπάρχουν αρνητικά συναισθήματα και να μην υπάρχει ούτε ένας να πει κάτι κακό για εμένα».
«Είμαι έτοιμος για νέες προκλήσεις. Είμαι έτοιμος για νέα βήματα στο ποδόσφαιρο. Θέλω όταν φύγω να μην υπάρχουν αρνητικά συναισθήματα. Να μην υπάρχει ούτε ένας να πει κάτι κακό για εμένα. Πάντοτε η καρδιά μου θ’ ανήκει στη Γιουνάιτεντ» ήταν τα λόγια του Ράσφορντ κατά την παρουσία του στο παλιό σχολείο του.
Τι είπε ο Αμορίμ για τον Ράσφορντ που έμεινε εκτός από το ντέρμπι του Μάντσεστερ
Ο Αμορίμ σόκαρε τους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όταν λίγο πριν το ματς έγινε γνωστό πως ο Μάρκους Ράσφορντ και ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο θα είναι τελικά εκτός αποστολής ενόψει του ντέρμπι.
Μάλιστα, ο Πορτογάλος τεχνικός, στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς, σε σχετική ερώτηση, ανέφερε πως δεν πρόκειται για κάποιο πειθαρχικό παράπτωμα και τόνισε πως «αξιολογώ τα πάντα. Ο τρόπος που τρως, ο τρόπος που βάζεις τα ρούχα σου για να πας σε ένα παιχνίδι. Ο τρόπος που συναναστρέφεσαι με τους συμπαίκτες σου. Κάνω την αξιολόγησή μου και μετά αποφασίζω».
- Πλούσιοι και φτωχοί ταξιδιώτες στις ΗΠΑ – Πώς οι ακριβές πτήσεις αλλάζουν το τοπίο
- Αρνάλντι – Τσιτσιπάς 3-1: Χαμηλή πτήση και αποκλεισμός για τον Στέφανο
- Από το «Made in China» στο «Made by China» – Η Κίνα κάνει εμπόριο
- Ο Γιώργος Μπαρτζώκας για τον τραυματισμό του Ντόρσεϊ (vid)
- Γιορτή σήμερα 29 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Η ιστορική βραδιά του Ολυμπιακού: Συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από την κατάκτηση του Conference League

