ΝΔ: Πέθανε ο Δημήτρης Βλαχόπουλος – Ήταν από τα στελέχη που συγκρότησαν την πρώτη ΚΟ του κόμματος
Η Νέα Δημοκρατία αποχαιρετά τον Δημήτρη Βλαχόπουλο, ένα από τα στελέχη που συγκρότησαν την πρώτη Κοινοβουλευτική της Ομάδα το 1974.
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 93 ετών το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Βλαχόπουλος. Την είδηση έκανε γνωστή το Γραφείο Τύπου του κόμματος.
«Ο Δημήτρης Βλαχόπουλος άφησε έντονο αποτύπωμα στη δημόσια ζωή και εργάστηκε με συνέπεια για την ιδιαίτερη πατρίδα του και για την Παράταξη. Απευθύνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, όπου επισημαίνεται ότι ο Δημήτρης Βλαχόπουλος, ήταν ένα από τα στελέχη που συγκρότησαν την πρώτη κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ το 1974.
H ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας
«Η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας αποχαιρετά με θλίψη τον Δημήτρη Βλαχόπουλο, ένα από τα στελέχη που συγκρότησαν την πρώτη Κοινοβουλευτική της Ομάδα το 1974.
Γεννήθηκε το 1931 στη Βέροια. Σπούδασε Νομική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και άσκησε το επάγγελμα του δικηγόρου.
Εξελέγη βουλευτής Ημαθίας στις εκλογές του 1974 και του 1977, ενώ διετέλεσε ευρωβουλευτής από τον Ιανουάριο έως τον Οκτώβριο του 1981.
Ο Δημήτρης Βλαχόπουλος άφησε έντονο αποτύπωμα στη δημόσια ζωή και εργάστηκε με συνέπεια για την ιδιαίτερη πατρίδα του και για την Παράταξη.
Απευθύνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».
- BHMAGAZINO: Οι γόνοι πίσω από τη παγκόσμια βιομηχανία της μόδας
- Θεσσαλονίκη: 17χρονη έγκυος κατήγγειλε 16χρονο ότι την έσπρωξε και τραυματίστηκε – Συνελήφθη και για εκδικητική πορνογραφία
- Τουρκία: Βυθίστηκε σε ναυπηγείο το «Sea Star Tilos» – Δραματική διάσωση του πληρώματος
- ΗΠΑ: O Τραμπ απειλεί την ΕΕ με αντίποινα αν προτιμήσει ευρωπαϊκά όπλα
- ΠΑΣΟΚ: Ο Ανδρουλάκης προτείνει όριο θητειών – Η αιχμή για Στουρνάρα και Παναγόπουλο
- Μαύρο Στέμμα: Ναζί, συλλήψεις, ποδολαγνεία, υποκλοπές και τρεις σφαίρες – Όλα τα σκάνδαλα πριν τον Άντριου







