Συγκινεί ο Πρίντεζης για τον Τίμα: «Ένα από τα καλύτερα παιδιά» (pic)
Με μια συγκινητική ανάρτηση ο Γιώργος Πρίντεζης αποχαιρέτησε τον άλλοτε συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Γιάνις Τίμα
Ο Γιάνις Τίμα πέθανε σε ηλικία 32 ετών, βυθίζοντας στο πένθος την Λετονία και το ευρωπαϊκό μπάσκετ και όλοι οι συμπαίκτες, φίλοι και αντίπαλοι λένε το δικό τους αντίο στον αδικοχαμένο φόργουορντ.
Ο Λετονός βρέθηκε νεκρός έξω από πολυκατοικία στην Μόσχα, με τις αρχές στη Ρωσία να κάνουν έρευνα κάτω από τις οποίες έφυγε από τη ζωή.
Ο άλλοτε συμπαίκτης του στον Ολυμπιακό την σεζόν 2018/19, Γιώργος Πρίντεζης συγκινήθηκε με τον θάνατο του 32χρονου, που όλα δείχνουν πως ήρθε από αυτοκτονία.
Συγκεκριμένα, ο «Πρι» έκανε μία ιδιαίτερη ανάρτηση στα social media για να αποχαιρετήσει τον Τίμα.
«Ένα από τα καλύτερα παιδιά. Αντίο φίλε μου», έγραψε ο θρύλος του Ολυμπιακού στο Instagram συνοδεύοντας την ανάρτηση για τον Λετονό άσο με μια ραγισμένη καρδιά.
Δείτε την ανάρτηση του Πρίντεζη για τον Τίμα

Euroleague: Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Γιάνις Τίμα
Ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Γιάνις Τίμα θα τηρηθεί τόσο στους αγώνες της 16ης αγωνιστικής της Euroleague, όσο και στους αγώνες της 12ης αγωνιστικής του EuroCup ανακοίνωσε σήμερα η διοργανώτρια αρχή.
Ο 32χρονος αθλητής εντοπίστηκε νεκρός έξω από πολυκατοικία στη Μόσχα και ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι αντιμετώπιζε προβλήματα ψυχικής υγείας.
Η ανακοίνωση της Euroleague αναφέρει τα εξής:
«Η Eureague Basketball ενώνεται με τις λετονικές και παγκόσμιες κοινότητες μπάσκετ στο πένθος για τον θάνατο του Γιάνις Τίμμα την Τρίτη.
Θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πριν από όλους τους αγώνες της EuroLeague στην 16η αγωνιστική και του EuroCup στην 12η αγωνιστική».
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (20/4): Πού θα δείτε το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στο χάντμπολ και δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα
- Η «μάχη» στην Premier League: Το πρόγραμμα Σίτι και Άρσεναλ μέχρι το τέλος του… δρόμου (pic)
- Stoiximan GBL: Τα σενάρια για την αποφυγή του υποβιβασμού – Τι χρειάζονται Πανιώνιος και Μαρούσι
- Φορεσιά πολέμου
- Μπενίτεθ: «Το πρώτο γκολ άλλαξε το παιχνίδι…»
- Γιουβέντους-Μπολόνια 2-0: Τρίτη σερί νίκη-κλειδί για το Champions League
- Super League: Όλα τα γκολ της αγωνιστικής από τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ (vid)
- Μεντιλίμπαρ: «Μένουν τέσσερα παιχνίδια, όμως πιστεύουμε πως υπάρχει το περιθώριο»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/vladyslav-tobolenko-i5v1q3XxhgQ-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442