
Ιταλική «σφυρίχτρα» στο ΑΕΚ – ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδος
Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος και όρισε τον Ιταλό, Σιμόνε Σότσα στο ΑΕΚ – ΠΑΟΚ.
Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές για τους τρεις πρώτους προημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας, την προσεχή Τετάρτη και η ΚΕΔ όρισε Ιταλό ρέφερι στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ.
Συγκεκριμένα, στην «OPAP Arena» για τα προημιτελικά του Κυπέλλο θα σφυρίξει και επίσημα ο Ιταλός διαιτητής Σιμόνε Σότσα, ο οποίος έχει ξαναέρθει στην Ελλάδα για να διαιτητεύσει παιχνίδι της Super League.
Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Λούκα Μοντίν, Πασκουάλε Καπάλντο, 4ος ο Κατσικογιάννης και στο VAR οι Ντιμπέλι Μάρκο, Φωτιάς.
Το αθηναϊκό ντέρμπι και το ΠΑΟΚ – Άιντραχτ
Ο Σότσα είναι επιπέδου δεύτερης κατηγορίας UEFA και για δεύτερη φορά στην καριέρα του θα σφυρίξει αγώνα μεταξύ δύο ελληνικών ομάδων. Στις 25 Σεπτεμβρίου του 2023 ήταν στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 1-2 για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League, ενώ είχε διευθύνει και την ευρωπαϊκή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Άιντραχτ στις 5 Οκτωβρίου του 2023 για το Conference League. Οπως επίσης, στις 24 Οκτωβρίου του 2024, ήταν στο Μάλμε-Ολυμπιακός 0-1 για το Europa League.
Από εκεί και πέρα το ΟΦΗ-Παναχαϊκή (18/12, 17:00) θα διευθύνει ο Παπαπέτρου (Νιδριώτης, Μηνούδης, 4ος Πολυχρόνης, VAR: Τσακαλίδης, Τσέτσιλας) και το Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης (19:00) ο Παπαδόπουλος (Μεϊντάνας, Ψύλλος, 4ος Κατοίκος, VAR: Ευαγγέλου, Τσιάρας.
- Τρώει και πίνει λιγότερο, αγοράζει περισσότερα ρούχα – Ο νέος τύπος καταναλωτή και οι ενέσεις αδυνατίσματος
- Ο ψηφιακός μετασχηματισμός απαιτεί στρατηγική και συνεργασία – Τι σημαίνει στην πράξη «έξυπνη πόλη»
- Νέα Αριστερά: Οι Έλληνες στρατιωτικοί και το αμυντικό υλικό μας δεν έχουν καμία θέση σε ξένη χώρα
- Ο Τζέιμς Χάρντεν προπονήθηκε στη Μύκονο – «Άρωμα» από NBA στο κλειστό της «Άνω Μερά»
- Κέρκυρα: Φωτιά στους Γιαννάδες – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
- Κακοκαιρία: Στην Ιστιαία Ευβοίας τα μεγαλύτερα ύψη βροχής – Καταγράφηκαν 58.000 κεραυνοί