
«Συναγερμός» με Ναν στον Παναθηναϊκό – Τραυματίστηκε στον αστράγαλο ο Αμερικανός (vid)
Ο Κέντρικ Ναν αποχώρησε με πρόβλημα στον αστράγαλο από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με το Λαύριο για τη Stoiximan GBL.
Ο Κέντρικ Ναν τραυματίστηκε στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια του αγώνα του Παναθηναϊκού με το Λαύριο.
Ο Αμερικανός άσος των «Πρασίνων» αποκόμισε το πρόβλημα ύστερα από μια φάση κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, αγωνίστηκε για μόλις τεσσερισήμισι λεπτά στην 3η περίοδο και έκτοτε δεν επέστρεψε στο παιχνίδι.
Όπως δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν μετά το φινάλε του παιχνιδιού ο Αμερικανός γκαρντ αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στον αστράγαλο και θα κάνει εξετάσεις για να φανεί το μέγεθος του προβλήματος, ωστόσο οι πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών της ομάδας δεν κάνουν λόγο για κάτι ανησυχητικό.
Όλοι στον Παναθηναϊκός περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, ενόψει του κρίσιμου παιχνιδιού κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο την ερχόμενη Τρίτη (17/12), αλλά και αυτού κόντρα στην Μπασκόνια.
- Άρης Betsson – ΑΕΚ 90-81: Οι Θεσσαλονικείς …ισοφάρισαν και η πρόκριση θα κριθεί στα Λιόσια
- Πόσο επικίνδυνο είναι το ξέσπασμα του ιού Έμπολα – Γιατί ο τύπος Μπουντιμπούγκιο προκαλεί μεγαλύτερη ανησυχία
- Ξάνθη: 17χρονη έπεσε από την πεζογέφυρα της Εκτενεπόλ
- Οι πέντε (πολύτιμες) μέρες του «σκακιστή»
- Τι κάνουν οι έφηβοι όταν μεγαλώσουν; Οι 3 στους 4 νέους εργαζόμενους δεν βγάζουν το μήνα
- Απροετοίμαστη η Wall Street για μια απότομη αύξηση ομολόγων


