«Συναγερμός» με Ναν στον Παναθηναϊκό – Τραυματίστηκε στον αστράγαλο ο Αμερικανός (vid)
Ο Κέντρικ Ναν αποχώρησε με πρόβλημα στον αστράγαλο από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με το Λαύριο για τη Stoiximan GBL.
Ο Κέντρικ Ναν τραυματίστηκε στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια του αγώνα του Παναθηναϊκού με το Λαύριο.
Ο Αμερικανός άσος των «Πρασίνων» αποκόμισε το πρόβλημα ύστερα από μια φάση κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, αγωνίστηκε για μόλις τεσσερισήμισι λεπτά στην 3η περίοδο και έκτοτε δεν επέστρεψε στο παιχνίδι.
Όπως δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν μετά το φινάλε του παιχνιδιού ο Αμερικανός γκαρντ αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στον αστράγαλο και θα κάνει εξετάσεις για να φανεί το μέγεθος του προβλήματος, ωστόσο οι πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών της ομάδας δεν κάνουν λόγο για κάτι ανησυχητικό.
Όλοι στον Παναθηναϊκός περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, ενόψει του κρίσιμου παιχνιδιού κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο την ερχόμενη Τρίτη (17/12), αλλά και αυτού κόντρα στην Μπασκόνια.
- Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 20-4: Μια ακόμη άνετη νίκη για τους «ερυθρόλευκους»
- TCL Winter Wonderland: Όταν η μαγεία των Χριστουγέννων συνάντησε το Ολυμπιακό Πνεύμα στο Μιλάνο
- Η Μπαλάντα της Σεξουαλικής Εξάρτησης: Η ωμή, τρυφερή ματιά της Ναν Γκόλντιν ξαναζωντανεύει στο Λονδίνο
- Κατοικίδια: Η Κομισιόν ανοίγει φάκελο κατά της Ελλάδας για παράνομη διακίνηση ζώων συντροφιάς
- Νέος τραυματισμός στον Ολυμπιακό: Ένα μήνα εκτός δράσης ο Γουόρντ
- Το επικίνδυνο κύμα της «σούπερ γρίπης» στην Ευρώπη: Σε συναγερμό Βρετανία, Ισπανία, Γαλλία για τον Η3Ν2


