
Έφυγε από τη ζωή ο στιχουργός Νίκος Βρεττός
Τον θάνατο του στιχουργού Νίκου Βρεττού γνωστοποίησε ο πρώην βουλευτής Τρικάλων με τον ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών ο στιχουργός Νίκος Βρεττός.
Τον θάνατο του στιχουργού γνωστοποίησε ο πρώην βουλευτής Τρικάλων με τον ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος. Όπως ανέφερε σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «αβάσταχτη θλίψη. ‘Έφυγε’ ένας λατρεμένος φίλος, ο Νίκος Βρεττός, ο εμπνευσμένος στιχουργός, ποιητής, διανοούμενος… Καλό σου ταξίδι Νίκο στην αιωνιότητα».
Η κηδεία του τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων.
Ποιος ήταν ο Νίκος Βρεττός
Ο Νίκος Βρεττός με καταγωγή από τη Νάξο, έζησε πολλά χρόνια στην Αθήνα και τα τελευταία χρόνια ζούσε στα Τρίκαλα, τόπο καταγωγής της συζύγου του, Σάσας Ψάλλα.
Ο μεγάλος στιχουργός είχε γράψει μεγάλες επιτυχίες του ελληνικού πενταγράμμου, καθώς είχε συνεργαστεί με τεράστια ονόματα, όπως η Μαρινέλλα, ο Πασχάλης Τερζής, ο Δημήτρης Μητροπάνος και ο Τόλης Βοσκόπουλος.
- Η Meta πέτυχε με τα έξυπνα γυαλιά Ray-Ban, η Google επιλέγει Gucci
- Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που αυτοκίνητο πέφτει στο κενό από την κατάρρευση τοιχίου – Μια σύλληψη
- Σπάρτη: Ανοίγει και πάλι το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής
- Κοινωνικός τουρισμός: Ανοίγει αύριο η Τρίτη η πλατφόρμα – Ποια ΑΦΜ ξεκινούν
- Εσωκομματικά πυρά Στυλιανίδη για τις ενισχύσεις των αγροτών της Ροδόπης – Ερώτηση με αιχμές
- Η Ζακλίν Σμιθ δεν ήθελε να γίνει το κορίτσι του Τζέιμς Μποντ


