
Χαλκιδική: Αναστολή λειτουργίας της υπηρεσίας Πολεοδομίας μετά την αποκάλυψη κυκλώματος
Την αναστολή λειτουργίας της υπηρεσίας Πολεοδομίας του Δήμου Σιθωνίας αποφάσισε ο δήμαρχος, Ιωάννης Μαλλίνης
Την αναστολή λειτουργίας της υπηρεσίας Πολεοδομίας του Δήμου Σιθωνίας ως προς την εξυπηρέτηση αιτημάτων των πολιτών από 13/12/2024 ως 07/01/2025, αποφάσισε ο δήμαρχος Σιθωνίας, Ιωάννης Μαλλίνης, με αφορμή την υπόθεση των 21 συλληφθέντων για συμμετοχή στο κύκλωμα υπαλλήλων πολεοδομικών υπηρεσιών της Χαλκιδικής που κατηγορούνται ότι ενέκριναν, με το αζημίωτο, παράνομες ενέργειες και κατασκευές.
Στην απόφαση, που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου, αναφέρεται ότι η απόφαση ελήφθη, λαμβάνοντας υπόψη διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας και «τις ιδιαίτερες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί κατόπιν της πραγματοποίησης ελέγχου από την υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ».
Η ανακοίνωση με την απόφαση για την υπηρεσία της Πολεοδομίας
Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρεται:
«Ο Δήμαρχος Σιθωνίας αφού έλαβε υπόψη:
- Τις διατάξεις του άρθρου 86 του ν. 3463/2006 «Περί κύρωσης του Δημοτικού & Κοινοτικού Κώδικα» σε συνδυασμό με τις διατάξεις του άρθρου 58 του ν. 3852 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης-Πρόγραμμα Καλλικράτης» (ΦΕΚ 87/ τ. Α ́/07-06-2010).
- Τις διατάξεις του άρθρου 94 του ν. 3852 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης-Πρόγραμμα Καλλικράτης» (ΦΕΚ 87/ τ. Α ́/ 07-06-2010).
- Τον οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου (ΦΕΚ 4667/Β/22.10.2020)όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει
- Τις ιδιαίτερες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί κατόπιν της πραγματοποίησης ελέγχου από την υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ
Αποφασίζουμε την αναστολή λειτουργίας της υπηρεσίας δόμησης (Πολεοδομία) του Δήμου Σιθωνίας ως προς την εξυπηρέτηση αιτημάτων των πολιτών από 13/12/2024 ως 07/01/2025
Ο Δήμαρχος
Μαλλίνης Ιωάννης»
- Καναδάς: Πάνω από 200 πυρκαγιές παραμένουν εκτός ελέγχου
- ΗΠΑ: Το μαρούλι μιας αλυσίδας φαστ φουντ υπεύθυνο για την επιδημία διάρροιας
- Δύο πετρελαιοφόρα φέρονται να χτύπησαν σε νάρκες στη νότια διαδρομή του Ορμούζ – Διαψεύδει η CENTCOM
- Κόλπος του Αντεν: Σομαλοί πειρατές φέρονται να έχουν καταλάβει δεξαμενόπλοιο
- Ιταλία: Στη φυλακή ο κοσμηματοπώλης που δολοφόνησε τους ληστές του – Ζητά να του απονεμηθεί χάρη
- Ουκρανία – Ρωσία: Τουλάχιστον 10 νεκροί και πολλοί τραυματίες σε επιθέσεις

