Ρόδος: Τροχαίο με παράσυρση παιδιών που έκαναν ποδήλατο από ΙΧ – Έξι τραυματίες
Τα παιδιά ηλικίας 11 έως 16 ετών μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετά το τροχαίο
Τροχαίο ατύχημα με έξι ποδηλάτες τραυματίες σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο νησί της Ρόδου, στην περιοχή του Άνω Καλαμώνα (στον δρόμο προς Πεταλούδες).
Συγκεκριμένα κάτω από συνθήκες που δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί, όχημα συγκρούστηκε με ομάδα παιδιών ηλικίας 11 έως 16 ετών που έκαναν ποδήλατο.
Στο νοσοκομείο
Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ διακόμισαν τους ποδηλάτες στο νοσοκομείο της Ρόδου για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Από τα πρώτα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αρμόδιες αρχές, δεν υπάρχει ανησυχία για την κατάσταση της υγείας των παιδιών που τραυματίστηκαν.
Στο σημείο βρίσκονται αυτή την ώρα και αρμόδιοι αστυνομικοί του ΑΤ Ιαλυσού, οι οποίοι διερευνούν όλα τα δεδομένα και τα στοιχεία κάτω από τα οποία σημειώθηκε το τροχαίο ατύχημα.
- Βασίλης Κικίλιας: «Για εμάς η ασφάλεια είναι πάνω απ’ όλα – Πληρότητες έως και 100%»
- «Οι 12 Ένορκοι»: Για 12η χρονιά στο θέατρο Αλκμήνη
- «Πατριωτική» βενζίνη – Ο Τραμπ, το Ιράν και το μυστήριο του Freedom Fuel Network
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τρίτης
- Συντάξεις Αυγούστου – Σεπτεμβρίου: Οι ημερομηνίες πληρωμής
- Άσκηση: Γιατί αργούμε να δούμε αλλαγές;
- Στο τραπέζι παράταση της τριετής φοροαπαλλαγής για τα ενοίκια
- Marfin: Απολογούνται οι δύο 42χρονοι, αναμένεται η έκδοση της 46χρονης – Πού στρέφονται οι έρευνες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442