
Ρεχάγκελ: «Μόνο με αυτούς τους παίκτες θα μπορούσαμε να φτάσουμε στον θρίαμβο του 2004» (vids)
Ο σπουδαίος Ότο Ρεχάγκελ βραβεύτηκε από τον ΠΣΑΠΠ και μίλησε για το έπος του 2004.
Ο Ότο Ρεχάγκελ είχε την τιμητική του στα βραβεία του ΠΣΑΠΠ και στις δηλώσεις του είχε μόνο «ευχαριστώ» να πει.
«Καταρχάς, να ευχαριστήσω τον βοηθό μου τον Γιάννη (σ.σ. Τοπαλίδη), ο οποίος πάντα ήταν στο πλευρό μου και τα μετέφραζε σωστά», σχολίασε αρχικά ο Γερμανός τεχνικός και συνέχισε:
Θέλω να δώσω μία συμβουλή στους προπονητές όλων των ελληνικών ομάδων: Όταν έχω τον απόλυτο έλεγχο, αισθάνομαι σίγουρος. Εμείς το 2004 είχαμε την τύχη, να έχουμε στην διάθεση μας μια γενιά ποδοσφαιριστών με ιδιαίτερες ικανότητες.
Αυτούς τους στόχους και αυτές τις εντολές μόνο με αυτούς τους παίκτες θα μπορούσαμε να πετύχουμε και τους ευχαριστώ», κατέληξε ο Herr Otto, ο οποίος πήρε την τιμητική διάκριση από τον νυν ομοσπονδιακό τεχνικό Ιβάν Γιοβάνοβιτς.
- Ολυμπιακός: Η κατάρα της πρώτης θέσης (και άλλες κουταμάρες)
- Η απολογία του Μαλακάι Φλιν: «Ενήργησα με τρόπο που δεν αντικατοπτρίζει εμένα…»
- Καραμανλής: Δεν παραιτείται από βουλευτής – «Δεν προτίθεμαι να είμαι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές»
- Τσουκαλάς: Όποιος θέλει να φύγει η ΝΔ έχει μόνο μία επιλογή το ΠΑΣΟΚ – «Καμία ψήφος χαμένη»
- Πάσχα στην Αθήνα: Συναυλίες, θέατρο και δράσεις σε όλη την πόλη
- Πόλεμος στη Μέση Aνατολή: Πέντε ΥΠΟΙΚ της ΕΕ ζητούν να φορολογηθούν τα υπερκέρδη των εταιρειών ενέργειας


