
Γιορτή ΠΣΑΠΠ: Καλύτερος νέος παίκτης στο Β’ Ομιλο της Super League 2 ο Μπάμπης Κωστούλας
Ο Μπάμπης Κωστούλας πήρε το βραβείο του καλύτερου νέου παίκτη στον Β’ Όμιλο της Super League 2 και στις δηλώσεις του δεν έκρυψε τη χαρά του για την εξέλιξη της καριέρας του.
Το βραβείο του καλύτερου νέου παίκτη του Β’ Ομίλου της Super League 2 πήρε ο Μπάμπης Κωστούλας για όσα έκανε πέρσι στην κατηγορία με τη φανέλα του Ολυμπιακού Β’.
Ο νεαρός άσος μίλησε για αυτή τη διάκριση, αλλά και για το γεγονός πως φέτος έχει καθιερωθεί στην πρώτη ομάδα, κάτι που όπως παραδέχθηκε ήταν το όνειρό του.
Για το βραβείο:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ πέρα. Ευχαριστώ πολύ την ομάδα μου και την οικογένειά μου».
Για την καθιέρωση στην πρώτη ομάδα φέτος:
«Είναι το όνειρό μου. Αυτό ήταν το όνειρό μου καπό τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου και είμαι πολύ χαρούμενος».
- Συνελήφθη 27χρονος για φωτιά που προκάλεσε από εγκατάσταση ρευματοκλοπής στο Κορωπί
- Πεπτίδια: Φάρμακα που δεν έχουν δοκιμαστεί στον άνθρωπο μπορεί να κυκλοφορήσουν ελεύθερα στις ΗΠΑ
- Ομπράντοβιτς: «Θέλω ο κόσμος του Παναθηναϊκού να είναι χαρούμενος με τον τρόπο που αγωνιζόμαστε» (vid)
- Σύρος: Εισαγγελική εντολή να συλληφθεί και η σύντροφος του δράστη που σκότωσε τη 42χρονη
- Ο Οταμέντι αποχαιρέτησε την εθνική Αργεντινής (pic)
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε φαρμακείο στον Εύοσμο

