Στην Κύπρο ο Φάμελλος – Κατέθεσε στεφάνι σε Φυλακισμένα Μνήματα και Τύμβο Μακεδονίτισσας
«Αποτίουμε φόρο τιμής σε όσους αγωνίστηκαν για την ελευθερία», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Σωκράτης Φάμελλος
- Πλειστηριασμοί: Στο έλεος των funds οι υπερχρεωμένοι δανειολήπτες
- Η όμηρος της Χαμάς με τους επιδέσμους στο χέρι – Η αιτία του ακρωτηριασμού των δακτύλων της
- «Επικρατεί η γρίπη Α», τόνισε η Παγώνη - Σαρώνουν τα επικίνδυνα κοκτέιλ ασθενειών
- Ξανά στον «αέρα» το TikTok στις ΗΠΑ αλλά με προβλήματα - Υπόσχεση από τον Τραμπ να το επαναφέρει
Διήμερη επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Σωκράτης Φάμελλος.
Όπως τόνισε σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Φάμελλος «η επίσκεψη μας στην Κυπριακή Δημοκρατία ξεκίνησε με την κατάθεση στεφάνου στα Φυλακισμένα Μνήματα και στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας. Αποτίουμε φόρο τιμής σε όσους αγωνίστηκαν για την ελευθερία».
Συνέχισε λέγοντας ότι «όπως έγραψε και ο Ευαγόρας Παλληκαρίδης, ‘Τώρα κι αν είναι χειμωνιά, θα ‘ρθει το καλοκαίρι, τη λευτεριά να φέρει σε πόλεις και χωριά’».
Η ανάρτηση του Σωκράτη Φάμελλου:
Η επίσκεψη μας στην Κυπριακή Δημοκρατία ξεκίνησε με την κατάθεση στεφάνου στα Φυλακισμένα Μνήματα και στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας. Αποτίουμε φόρο τιμής σε όσους αγωνίστηκαν για την ελευθερία.
Όπως έγραψε και ο Ευαγόρας Παλληκαρίδης, «Τώρα κι αν είναι χειμωνιά, θα ‘ρθει το… pic.twitter.com/qqISIJQCXQ
— Socratis Famellos (@SFamellos) December 9, 2024
Οι υπόλοιπες συναντήσεις
Σημειώνεται ότι αυτήν την ώρα ο κ. Φάμελλος πραγματοποιεί συνάντηση με τον γενικό γραμματέα του ΑΚΕΛ, Στέφανο Στεφάνου. Στις 15:00 θα δει τον πρόεδρο της ΔΗΠΑ, Μάριο Καρογιάν, στις 16:00 τον Δικοινοτικό Συνασπισμό Γυναικών και με 17:00 – 19:00 θα συναντηθεί με φορείς της τουρκοκυπριακής κοινότητας.
Αύριο Τρίτη 10 Δεκεμβρίου, στις 8:15 θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΔΕΚ, Μαρίνο Σιζόπουλο. Στις 10:00 με τον πρόεδρο του ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδόπουλο, στις 11:00 με τον Αρχιεπίσκοπο Νέας Ιουστιανιανής και Πάσης Κύπρου κ.κ. Γεώργιο στην Αρχιεπισκοπή και στις 14:00 με τον πρόεδρο του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασίας Πολιτών, Γιώργο Περδίκη.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις