
Ειρήνη Μουρτζούκου: «Της είχα πει της Πόπης ότι θα το μετανιώσει»
H Ειρήνη Μουρτζούκου μίλησε για την οικογένεια που βρήκε στο πρόσωπο της Πόπης, της μητέρας της και του Παναγιωτάκη, ένα παιδί που, όπως λέει, ήταν η ζωή της.
«Με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή και ήταν εκεί για εμένα. Όταν γνώρισα την Πόπη είχε ήδη γεννήσει. Μιλούσαμε με βιντεοκλήση και μου έδειχνε το παιδί. Ξεκίνησα να μένω μαζί τους μετά από παρότρυνση της μητέρας της» ξεκίνησε η Ειρήνη Μουρτζούκου την διήγησή της στο Φως στο Τούνελ.
«Έσμιξα εγώ με την Πόπη και δέθηκα πολύ και με την ίδια και τον Παναγιώτη. Ένιωθα ότι κανείς δεν μπορεί να μπει ανάμεσά μας. Έκανα όνειρα για αυτόν κάθε μέρα, που δεν έκανα για τα παιδιά μου, γιατί δεν τα είδα να μεγαλώνουν. Ήμουν πάνω, πιο πολύ και από την μητέρα του και μου είχε αδυναμία», λέει χαρακτηριστικά.
«Της είχα πει της Πόπης ότι για όλο αυτό που γίνεται θα το μετανιώσει» εξιστορεί η Ειρήνη Μουρτζούκου
Κάποια στιγμή, όπως αναφέρει, είχε και μια κόντρα με την Πόπη και χρειάστηκε να φύγει από το σπίτι. «Αυτό είχε γίνει λόγω ενός τρίτου προσώπου που μπήκε ανάμεσά μας» εξήγησε. «Το έβλεπα αυτό και στο τέλος έκανα μπαμ. Η Πόπη δεν πίστευε ότι θα μπορούσε αυτό το πρόσωπο να διεισδύσει τόσο πολύ και να φτάσει στα άκρα».
«Η Πόπη έλεγε στις φίλες της ότι ήθελε να φύγω από το σπίτι λόγω της τρίτης που είχε μπει ανάμεσά μας. Της είχε πει κιόλας η μάνα της ότι δεν γίνεται να ξεκόψει η Ειρήνη με την Πόπη γιατί μας έχει σταθεί. Ήθελε να μας χωρίσει. Είχα τσακωθεί πολλές φορές μαζί της και δεν καταλάβαινε τίποτα» όπως ανέφερε.
«Της είχα πει και της Πόπης ότι για όλο αυτό που γίνεται θα το μετανιώσει. Πάνω σε τσακωμό της έχω πει ότι θα την πονέσω αλλά όχι με τον τρόπο που βγήκε προς τα έξω», συμπληρώνει εξηγώντας πως ποτέ δεν θα την απειλούσε με την ζωή του Παναγιωτάκη.
- Ισημερινός: Οι ΗΠΑ χαρακτήρισαν τη συμμορία Chone Killers «ξένη τρομοκρατική οργάνωση»
- Βέλγιο – Σενεγάλη 3-2 παρ. (2-2 κ.δ): Πρόκριση στους «16» με επική ανατροπή (vids)
- Ουκρανία: Μαζικές ρωσικές επιθέσεις με drones και πυραύλους κατά του Κιέβου και πολλών ακόμα πόλεων
- Επιστολή στον Τραμπ από ρεπουμπλικάνο βουλευτή κατά της πώλησης F35 στην Τουρκία
- Χαμός στο Σιάτλ: 2-2 το Βέλγιο με γκολ στο 86’ και στο 89’ (vids)
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Νεκρή στον βωμό του τυφλού μίσους


