Κακοποίηση ανηλίκων: Στις φυλακές Τρίπολης ο αστυνομικός της Βουλής – Αναζητούνται νέα στοιχεία
Στις φυλακές Τρίπολης θα μεταφερθεί ο αστυνομικός που εργαζόταν στη Βουλή και κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών του
Πιθανότατα σήμερα θα μεταφερθεί στις φυλακές της Τρίπολης ο αστυνομικός που εργαζόταν στη Βουλή και κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση των ίδιων του των παιδιών.
Ο 45χρονος νοσηλευόταν επί ημέρες στην ψυχιατρική πτέρυγα του 414 Στρατιωτικού Νοσοκομείου φρουρούμενος.
Εκδόθηκε το φυλακιστήριο
Σύμφωνα με πληροφορίες εκδόθηκε το φυλακιστήριο και έτσι ενδεχομένως ακόμη και σήμερα, θα μεταφερθεί στις φυλακές Τρίπολης, όπου θα παραμείνει μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.
Υπενθυμίζεται πως ο 45χρονος είχε εξεταστεί από ανακριτή και εισαγγελέα στο νοσοκομείο, και μετά από μια μαραθώνια διαδικασία, που άγγιξε τις 5 ώρες, ανακριτής και εισαγγελέας, αποφάσισαν την προσωρινή του κράτηση.
Αναζητούνται νέα στοιχεία
Σε νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, οι αστυνομικοί πήραν μαζί τους όλες τις παλιές συσκευές που εντόπισαν, παλιά κινητά τηλεφώνα, ακόμα και μισοσοσπασμένα, ενώ η ανακρίτρια ζήτησε και έχουν κατασχεθεί και δύο κινητά που χρησιμοποιεί η μητέρα.
Στις καταθέσεις που έχει στη διάθεσή της η ανακρίτρια υπάρχει η περιγραφή ότι οι βιντεοσκοπήσεις των αποτρόπαιων πράξεων γίνονταν με μία παλιά συσκευή ενός κινητού τηλεφώνου και αυτό ψάχνουν να εντοπίσουν οι αρχές.
Υπήρξαν πληροφορίες ότι ο αστυνομικός αμέσως μετά την απόφαση του δικαστηρίου έδωσε εντολή στον 14χρονο γιο του να εξαφανίσει από το σπίτι τους πράγματα, τα οποία χρήζουν αστυνομικής έρευνας, βάζοντας σε μια μαύρη σακούλα ένα laptop κι άλλα πράγματα, τα οποία παρέδωσε στη μητέρα του 45χρονου.
- Πόσο χρυσό κατέχουν οι δέκα χώρες με το μεγαλύτερο απόθεμα – Η θέση της Ελλάδας
- Ίντερ – Κόμο 4-0: «Τεσσάρα» και κορυφή για τους «νερατζούρι»
- Μπέτις – Μπαρτσελόνα 3-5: Πεντάρα με σούπερ Φεράν και +4!
- «Ο πατέρας ήταν γεμάτος αίματα» – Τι λέει μάρτυρας της τραγωδίας με το 2χρονο και το πίτμπουλ
- Κίνα: Ο «αναπνευστήρας» της Ρωσίας στον πόλεμο κυρώσεων
- Πυρκαγιά στο Χονγκ Κονγκ: Σκάνδαλο στις παραβάσεις των κανόνων ασφαλείας – Αγνοήθηκαν οι ανησυχίες των ενοίκων




