Κίνημα Δημοκρατίας: Παρουσία «εκατοντάδων πολιτών» η συνεδρίαση στην Α’ Αθήνας – Τι είπε ο Κασσελάκης
Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της ομάδας πρωτοβουλίας της Ά Αθήνας του Κινήματος Δημοκρατίας. Ο Στέφανος Κασσελάκης απηύθυνε χαιρετισμό
Σε χώρο κοντά στο Πέδιον του Άρεως πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της ομάδας πρωτοβουλίας της Ά Αθήνας του Κινήματος Δημοκρατίας. Ο Στ. Κασσελάκης βρέθηκε στο σημείο και απηύθυνε χαιρετισμό.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση υπήρξε «εντυπωσιακή παρουσία εκατοντάδων πολιτών, οι οποίοι συμμετείχαν ενεργά στη διαμόρφωση του νέου κόμματος».
Ο Στ. Κασσελάκης αναφέρθηκε, σύμφωνα με την ανακοίνωση, «στη σημασία μιας ισότιμης σχέσης με τα μέλη του κόμματος». Δήλωσε επίσης ότι «το Κίνημα είναι ανοιχτό σε όλους τους δημοκράτες πολίτες που επιθυμούν να συμβάλλουν στην πρόοδο της χώρας μας».
Καταληκτικά, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «επιβεβαίωσε τη δέσμευσή του για τη δημιουργία ενός κόμματος που ενώνει και εμπνέει, προάγοντας τις αξίες της δημοκρατίας και της προόδου στην κοινωνία μας».
Δείτε βίντεο από τη συνεδρίαση του Κινήματος Δημοκρατίας:
Κασσελάκης: Το Κίνημα Δημοκρατίας είναι η Ιστορία που γράφουν οι πολλοί
Ακόμη, ο Στ. Κασσελάκης προχώρησε σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τονίζοντας πως «το Κίνημα Δημοκρατίας είναι η Ιστορία που γράφουν οι πολλοί, όταν σπάνε τον τοίχο που τους έχτισαν οι λίγοι».
Η ανάρτησή του:
«Η ισότητα και η συμπερίληψη είναι κομμάτι της Δημοκρατίας» μού είπε σήμερα η Φιλιώ, με αφορμή την σημερινή επίσκεψή μου στο σχολείο του παιδιού της, το ειδικό νηπιαγωγείο κωφών Λυκόβρυσης-Πεύκης.
Και η ισοτιμία της ψήφου θα προσθέσω. Αυτή διεκδικήσαμε πριν μερικές εβδομάδες έξω… pic.twitter.com/nZR3DjmJtO
— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) December 3, 2024
- Εγκύκλιος του υπουργείου Υγείας για τον καύσωνα – Τι πρέπει να κάνουμε σε περίπτωση θερμοπληξίας
- ΕΝΦΙΑ: Τι αλλάζει στον υπολογισμό του φόρου από το 2027
- Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με τη Ναϊμέγκεν στον 3ο προκριματικό του Champions League
- Τουρκία και ψευδοκράτος γιορτάζουν τα 52 χρόνια της εισβολής – Επιμένουν στο αφήγημα της «ειρηνευτικής επιχείρησης»
- «Αυτή η ομάδα κατακτά ξανά τις καρδιές του κόσμου» – Χαβιέ Μπαρδέμ και βασιλιάς Φελίπε στο Μουντιάλ
- Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Αθηναίων
- Θεσσαλονίκη: Τέταρτη προφυλάκιση για τη φονική επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι της οικογένειας Νέστορα
- ΗΠΑ: Οι τιμές της βενζίνης στην αντλία ξεπέρασαν ξανά τα τέσσερα δολάρια λόγω των νέων εχθροπραξιών με Ιράν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442