Μεντιλίμπαρ: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι – Τα παιδιά από τις ακαδημίες παίζουν γιατί το αξίζουν»
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΟΦΗ και για το γεγονός πως σε ακόμη ένα παιχνίδι έπαιξαν πολλά παιδιά από τις ακαδημίες της ομάδας.
O Ολυμπιακός πέρασε με 2-0 από το «Γεντί Κουλέ» επί του ΟΦΗ και ολοκλήρωσε στην πρώτη θέση τον πρώτο γύρο της Super League.
Στις δηλώσεις του μετά το ματς ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εικόνα και το αποτέλεσμα ενώ στάθηκε στο γεγονός πως σε ακόμη ένα παιχνίδι έπαιξαν πολλά παιδιά από τις ακαδημίες της ομάδας.
Όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ:
Για το ματς: «Είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Ο ΟΦΗ παίζει άμεσα και κάθετα, μπορεί να πιέσει, δυσκολευτήκαμε να ανοίξουμε το σκορ, αλλά τα καταφέραμε και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, κάναμε κάποιες αλλαγές σε παίκτες που είχαν κάρτες, αλλά τα παιδιά που μπήκαν ανταποκρίθηκαν πολύ καλά», τόνισε ο Βάσκος τεχνικός.
Για την παρουσία πέντε παικτών από τις ακαδημίες στην ομάδα: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Έπαιξαν γιατί το αξίζουν, όχι γιατί είναι από τις ακαδημίες. Είναι παιδιά που υπολογίζονται όπως και οι υπόλοιποι. Είναι πολύ καλοί γι’ αυτό και τους υπολογίζουμε».
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Ντράγκαν Σάκοτα εξήγησε στις δηλώσεις του πώς η ΑΕΚ κατάφερε να επιστρέψει στο δεύτερο ημίχρονο και να πάρει τη νίκη επί της Μπανταλόνα για το 1-0 στα προημIτελικά του BCL.
Μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Μούρθια με 79-73, ο Παντελής Μπούτσκος αναφέρθηκε στη ρεβάνς επί ισπανικού εδάφους τονίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να παίξει καλύτερα για να πάρει την πρόκριση.
Το ταχύρρυθμο σεμινάριο της Πέμπτης (2/4), απορίες για την ταλαιπωρία, πως εξηγείται το άγχος της ΚΕΔ, μπερδεμένοι διαιτητές, αλαλούμ με τους παρατηρητές και το βραβείο ενόψει του τελικού Κυπέλλου