
Μεντιλίμπαρ: «Ηταν ισορροπημένο παιχνίδι – Μας πλήγωσε ο τραυματισμός του Γιάρεμτσουκ»
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε λόγο για ένα ισορροπημένο ματς και στάθηκε στον τραυματισμό του Γιάρεμτσουκ σε ένα κρίσιμο σημείο του ματς.
O Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0 με την Στεάουα Βουκουρεστίου και στις δηλώσεις του μετά το ματς ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στάθηκε στον τραυματισμό του Γιάρεμτσουκ ο οποίος έγινε αλλαγή στην αλλαγή.
Όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ:
«Ηταν αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι. Στο πρώτο μέρος ήμασταν καλύτεροι και απειλήσαμε περισσότερο, όμως το δεύτερο μέρος ήταν πιο ισορροπημένο. Μετά την αποβολή παίξαμε με δίδυμο στην επίθεση και γίναμε πιο απειλητικοί, όμως ο τραυματισμός του Γιάρεμτσουκ μας πλήγωσε.
Η Στεάουα είναι αρκετά επιθετική ομάδα, έχει πάρει βαθμούς και είναι ομάδα που μπορεί να δυσκολέψει τον αντίπαλο. Προσπαθήσαμε να είμαστε πιο επιθετικοί και να πιέσουμε αλλά κάτι μας έλειψε. Είναι σαν να αφήσαμε κάτι στη μέση. Θα πρέπει να κερδίσουμε τα επόμενα τρία παιχνίδια που θα παίξουμε. Ακόμα και με εννέα βαθμούς μπορούμε να περάσουμε. Κοιτάμε τα παιχνίδια ένα – ένα.
Προφυλάξαμε τον Τσικίνιο, όμως οι ιατρικές εξετάσεις έδειξαν πως είναι απόλυτα καλά. Ξέραμε πως αν γίνει ζημιά θα μας κοστίσει στα επόμενα παιχνίδια. Προσπαθούμε να προφυλάξουμε τους παίκτες για να μπορέσουν να βγάλουν το δύσκολο πρόγραμμα.
Είναι καταπληκτικό που ταξίδεψε τόσος κόσμος τόσα χιλιόμετρα μακριά από την έδρα τους. Τους ευχαριστούμε πολύ, είμαστε ευγνώμονες και θα κάνουμε τα πάντα για αυτούς»,
- Κολομβία: Ο απερχόμενος πρόεδρος Πέτρο ισχυρίζεται ότι ο ακροδεξιός διάδοχός του υπακούει στις εντολές των ΗΠΑ
- Γαλλία: Ο Μακρόν ζήτησε τη συνδρομή του στρατού για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών
- Σάμος: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στον Προφήτη Ηλία του όρους Καρβούνη
- Ισπανία: Εγκαταστάσεις της NASA κοντά στη Μαδρίτη επλήγησαν από τις πυρκαγιές
- Μέση Ανατολή: Η Σαουδική Αραβία πλήττει εγκαταστάσεις των Χούθι – Σειρήνες ηχούν στο Μπαχρέιν
- Η Σαουδική Αραβία επιτέθηκε στους «Χούθι» – Την ευθύνη όμως ανέλαβε η αναγνωρισμένη κυβέρνηση της Υεμένης
