Στον πάγκο ο Τσικίνιο
Ο Πορτογάλος μέσος δεν είναι στην αρχική εντεκάδα του Ολυμπιακού, αλλά είναι σε θέση να βοηθήσει σαν αλλαγή αν το κρίνει απαραίτητο ο Μεντιλίμπαρ
Η μαγνητική που έκανε ο Τσικίνιο μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ ήταν καθαρή και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ συμπεριέλαβε τον Πορτογάλο μέσο στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον αποψινό αγώνα με την Στεάουα.
Θυμίζουμε ότι ο μέσος των πειραιωτών είχε αισθανθεί ενοχλήσεις στο ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος με την Ένωση και είχε μάλιστα γίνει και αναγκαστική αλλαγή.
Πριν από λίγο έγινε γνωστή η εντεκάδα με την οποία θα παραταχθούν οι πειραιώτες κόντρα στους Ρουμάνους και τελικά ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», αποφάσισε ν’ αφήσει στον πάγκο τον Τσικίνιο.
Ίσως να τον χρησιμοποιήσει σαν αλλαγή, ανάλογα βέβαια και με την εξέλιξη που θα έχει η αναμέτρηση στην έδρα της Στεάουα.
Ο Πορτογάλος είναι σε θέση να παίξει, απλά ο «Μέντι» πήρε την απόφαση να μην τον συμπεριλάβει στο αρχικό σχήμα, περισσότερο για προληπτικούς λόγους.
Αν χρειαστεί πάντως ν’ αγωνιστεί τότε είναι δεδομένο πως ο προπονητής του Ολυμπιακού θα τον ρίξει στο ματς.
- ΑΕΚ: Το πρόγραμμά της ενόψει του Final 4 του Basketball Champions League
- Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι 3-3: Δεν κέρδισε, αλλά έφυγε χαρούμενη σε απίθανο ματς
- Το συγκινητικό αντίο του Πολονάρα στο μπάσκετ: «Να με θυμάστε γι’ αυτό που ήμουν»
- Ρώμη: Δύσβατος ο δρόμος της Σάκκαρη
- Ο Φάμπρεγκας δεν σκέφτεται (ακόμα) την Πρέμιερ Λιγκ
- Η κλήρωση για το τουρνουά της Ρώμης: Με Μαχάτς στον πρώτο γύρο ο Τσιτσιπάς (vid)
- Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 3-2: Μια «ανάσα» από το πρωτάθλημα οι «πράσινοι» με ανατροπή (vid)
- LIVE: Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 05.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-alejandro-de-roa-649065356-28057031-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442