Λαμία – ΟΦΗ 1-1: Βαθμός «ανάσα» για τους γηπεδούχους, έχασαν την ευκαιρία οι Κρητικοί (vid)
Λαμία και ΟΦΗ έμειναν στο ισόπαλο 1-1 στη μεταξύ τους αναμέτρηση για τη 12η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με την ομάδα της Φθιώτιδας να παίρνει έναν σημαντικό βαθμό στη μάχη της παραμονής.
Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Λαμίας με τον ΟΦΗ για την 12η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1. Ούτε τώρα νίκη για την ομάδα της Φθιώτιδας που αγνοεί το τρίποντο από την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, ενώ και ο ΟΦΗ έμεινε για τρίτο σερί ματς χωρίς νίκη.
Οι Κρητικοί πήραν κεφάλι στο σκορ με το καλημέρα. Μόλις στο 2ο λεπτό ο ΟΦΗ κέρδισε πέναλτι, όταν ο Νούνιες ανέτρεψε τον Νους μέσα στην μικρή περιοχή. Ο Φούντας ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Η απάντηση από τους γηπεδούχους ήρθε στο 26ο λεπτό, με τον Βλαχομήτρο. Ο Έλληνας επιθετικός εκμεταλλεύτηκε την καλή σέντρα του Ντεντάκη και με κεφαλιά νίκησε τον Ναούμοφ για το 1-1.
Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες να πάρουν τη νίκη, με τους Κρητικούς να σπαταλούν αρκετές καλές στιγμές και τους γηπεδούχους να απειλούν κυρίως στην κόντρα. Στο 51′ ο Αποστολάκης ήταν άστοχος με το κεφάλι, με τη Λαμία να απαντάει με τον Γκουίντο να αστοχεί από θέση τετ α τετ. Σο 80′ ο Γιαννούτσος έκοψε σωτήρια τον Νους, ενώ αμέσως μετά ο Ρατόν απέκρουσε εντυπωσιακά κεφαλιά του Σίλβα.
Στις καθυστερήσεις η Λαμία είχε την ευκαιρία να πάρει το ματς αλλά το σουτ του Νούνιες απέκρουσε σωτήρια ο Ναούμοφ, για να μείνει τελικά το 1-1.
ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΜΑΤΣ
Το γκολ που βρήκαν οι γηπεδούχοι σχετικά νωρίς στο ματς για να ισοφαρίσουν σε 1-1 με τον Βλαχομήτρο, τη στιγμή που ο ΟΦΗ έψαχνε το δεύτερο γκολ.
ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΜΑΤΣ:
Το γρήγορο γκολ που πέτυχε ο ΟΦΗ ανάγκασε τη Λαμία να ανοιχτεί και να ψάξει την ισοφάριση, κάτι που βοήθησε στο να δούμε ένα αρκετά καλό παιχνίδι από πλευράς θεάματος.
Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ:
Δεν αξίζει κάποιος ξεκάθαρο τον τίτλο του χειρότερου του γηπέδου. Ο Νούνιες έκανε ένα αρκετά ανόητο πέναλτι που στοίχισε τελικά στην ομάδα του και θα μπορούσε να είναι υποψήφιος.
Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:
Ο Ευαγγέλου υπέδειξε αμέσως την παράβαση του Νούνιες στο 2ο λεπτό και γενικά είχε μια καλή διαιτησία.
VAR-ΟΛΟΓΩΝΤΑΣ:
Δεν χρειάστηκε να παρέμβει ο Κουμπαράκης.
ΣΚΟΡΕΡ: Φούντας 4’, Βλαχομήτρος 26’
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΛΑΜΙΑ: Ρατόν, Γκοτζαμανίδης, Λέο, Γιαννούτσος, Ντεντάκης (Μπίκοφ 76’), Νούνιες, Δοϊρανλής, Σαραμαντάς (Βιτλής 46’), Φουρτάδο, Λέικ (Ρινγκ 36’), Βλαχομήτρος (Γκουίντο 71’)
ΟΦΗ: Ντάνιελ Ναούμοφ, Γκονθάλεθ, Σίλβα, Λαμπρόπουλος, Χατζηθεοδωρίδης (Αμπάντα 78′), Μπάκιτς, Καραχάλιος, Σενγκέλια, Φούντας (Αποστολάκης 27’), Νους (Ριέρα 90′), Σαλσίδο (Γιουνγκ 90′)
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ:
Η Λαμία αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Βόλο (30/11, 17:00) ενώ ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Ολυμπιακό (01/12, 17:00).
- Πάρτι στα αποδυτήρια της Φενέρμπαχτσε και… μπουγέλο στον Γιασικεβίτσιους (vid)
- Σκάνδαλο κατασκοπείας στο αγγλικό ποδόσφαιρο, για… 200.000.000 λόγους!
- Βαλένθια: Οι πανηγυρισμοί στη «Roig Arena» μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού (vid)
- Γιουβέντους: Χωρίς Champions League ανοίγει «τρύπα» 100 εκατ. ευρώ
- Ντόρτμουντ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 3-2: Πήρε τη ματσάρα και «κλείδωσε» τη δεύτερη θέση
- Αταμάν: «Η Βαλένθια έπαιξε καλύτερα από εμάς και άξιζε να κερδίσει»
- Σάκκαρη – Ριμπάκινα 0-2: Αποκλεισμός στον δεύτερο γύρο για την Μαρία
- Παναθηναϊκός: Πότε είναι το Game 5 με τη Βαλένθια που κρίνει την πρόκριση στο Final-4 της Euroleague
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 09.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)






























































![Μελανσόν εναντίον ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, Ταϊβάν και Ισραήλ στην ίδια συνέντευξη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/X7BISL4J2FPWXNFMRYL5SQBVHQ-1-315x220.jpg)











Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442