
Παύλος Μαρινάκης: «Ο πράσινος ΣΥΡΙΖΑ είναι μια νέα πραγματικότητα» – Επίθεση Μαξίμου σε ΠΑΣΟΚ
Ο Παύλος Μαρινάκης καταφέρεται εναντίον του ΠΑΣΟΚ που πλέον είναι αξιωματική αντιπολίτευση
Σκληρή ανακοίνωση κατά του ΠΑΣΟΚ εξέδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.
«Σίγουρα δεν υπάρχουν λεφτόδεντρα»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αρχικά σημείωσε ότι: «Τα λάθη είναι ανθρώπινα και, όταν γίνονται, είναι καλό να αναγνωρίζονται και να διορθώνονται. Στην προχθεσινή ενημέρωση πολιτικών συντακτών απάντησα πως ‘η αξιωματική αντιπολίτευση άλλαξε χρώμα και κόμμα’.
Μετά τη σημερινή συνέντευξη του κ. Ανδρουλάκη, συνειδητοποίησα πως έκανα λάθος. Μόνο το χρώμα άλλαξε, αφού ο πράσινος ΣΥΡΙΖΑ είναι μια νέα πραγματικότητα».

Η Νέα Δημοκρατία επιτίθεται στο ΠΑΣΟΚ για τη στάση του.
«Αδικαιολόγητα ‘όχι’» από το ΠΑΣΟΚ
Στη συνέχεια ο Παύλος Μαρινάκης τόνισε ότι: «Δεν έχει νόημα να σχολιάσει κανείς την αμήχανη προσπάθειά του να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ‘όχι’ του ΠΑΣΟΚ σε αυτονόητες πρωτοβουλίες υπέρ των πολιτών, όπως τα δωρεάν απογευματινά χειρουργεία.
Αντιθέτως, ας μας απαντήσει ο πρόεδρος του πράσινου ΣΥΡΙΖΑ πού θα βρει τα 4 δισεκατομμύρια ευρώ που έταξε σήμερα στους Έλληνες πολίτες και πώς θα ξεπεραστούν οι νέοι ευρωπαϊκοί δημοσιονομικοί κανόνες. Και, για να μην ψάχνουν πώς προέκυψε ο λογαριασμός της σημερινής συνέντευξης, τους βγάζουμε από τη δύσκολη θέση: 1 δισεκατομμύριο τα αρχικά μέτρα που εξήγγειλε ο κ. Ανδρουλάκης, όπως ο ίδιος παραδέχθηκε και επιπλέον 3 δισεκατομμύρια η μείωση ΦΠΑ κατά 2 ποσοστιαίες μονάδες – ‘για αρχή’ όπως είπε, δεδομένου ότι κάθε μονάδα ΦΠΑ κοστίζει 1,5 δισ. για τον κρατικό προϋπολογισμό.
Θα μπορούσε κανείς να ισχυριστεί ότι στο ΠΑΣΟΚ την απάντηση την έχουν έτοιμη: «λεφτά υπάρχουν». Εντούτοις, οι πολίτες έχουν, πλέον, αντιληφθεί ότι σίγουρα δεν υπάρχουν λεφτόδεντρα».
- Καλλιθέα: Την ξυλοκόπησε άγρια επειδή δεν ήθελε να κρατήσει το παιδί – Τι κατέθεσε η 37χρονη
- Πυρκαγιά σε δύσβατο σημείο στην Πάρνηθα
- Ο Οζγκιούρ Οζέλ ίδρυσε το «Νέο Κόμμα» της Τουρκίας και εξελέγη πρόεδρος – Πήρε μαζί του 90 βουλευτές
- Αποπομπή του εισαγγελέα του ΔΠΔ Καρίμ Καν – Τι συμβαίνει με τα ενεργά εντάλματα σύλληψης
- Έκτακτη σύγκλιση του διυπουργικού οργάνου διαχείρισης κρίσεων στην Γαλλία για την καταστροφική δασική πυρκαγιά
- Πληθωρισμός: Εκρηκτικό μείγμα από πετρελαϊκή κρίση και «Ελ Νίνιο»

