Καθόλου σύμφωνο δεν βρίσκει τον Αντόνιο Κασάνο η επιστροφή του Κλαούντιο Ρανιέρι στην προπονητική για χάρη της Ρόμα.
Ο παλαίμαχος επιθετικός τα έβαλε με τους ιδιοκτήτες της ομάδας, τονίζοντας πως είναι ανίκανοι.
Αναλυτικά όσα είπε ο Κασάνο:
«Οι Φρίντκινς έκαναν ακόμη ένα λάθος. Είναι ανίκανοι, δημιούργησαν ένα χάος. Παίρνοντας τον Ρανιέρι, απλά θέλουν να κρατήσουν ήρεμους τους οπαδούς. Ο Ρανιέρι είχε εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο, εκείνος το είχε πει όχι εγώ. Ήταν διακοπές με την οικογένειά του. Καθησυχαζόμαστε με έναν προπονητή που θα φέρει την ηρεμία, αλλά η Ρόμα θέλει κάτι άλλο. Χρειάζεται ένα πλάνο για να νικάει.
«Αυτή η κίνηση σημαίνει ότι έχεις ήδη εγκαταλείψει τη σεζόν. Κάποιοι μπορεί να είναι χαρούμενοι, αλλά είναι σκ@τ@. Είναι μια κίνηση με ρίσκο, αλλά οι Φρίντκινς θα την πληρώσουν για αυτό. Μετά αναρωτιέμαι, τι ρόλο έχει ο Γκισόλφι, ο οποίος απαντάει πάντα στα γαλλικά, όλη την ώρα κοπανάει το ρολόι. Θα έπρεπε να είχε πάει στην Αμερική να πει διώξτε με, καταλαβαίνουν τι χάος δημιουργούν;
Αλλά πήγαινε στον Μαντσίνι και πείστε τον, έναν κορυφαίο προπονητή, κάποιον που ξέρει να κολλάει παίκτες στον τοίχο, αλλά όχι σαν τον Γιούριτς που τους καρφώνει στον τοίχο και μετά τους βάζει να παίξουν, με τον Ρανιέρι βρίσκονται ήδη σε αδιέξοδο. Νοέμβριο, θέλουν να σώσουν μόνο ό,τι μπορεί να σωθεί για να αποφύγουν να πάνε κάτω, αλλά ξέρετε πόσο φόβο έχουν βάλει στους παίκτες, που ήδη δεν έχουν προσωπικότητα;»
Η Φενέρμπαχτσε προκρίθηκε στο Final-4 της Euroleague στην Αθήνα και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έγραψε Ιστορία ως ο πρώτος προπονητής με έξι συνεχόμενες παρουσίες.
LIVE: Λίβερπουλ – Τσέλσι. Παρακολουθήστε live στις 14:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λίβερπουλ – Τσέλσι για την 36η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Premier League.
Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ (10/5, 19:30) για την 4η αγωνιστική των playoffs της Super League, με τους Πειραιώτες να κάνουν γνωστή την αποστολή για το ματς.