Ο Λιονέλ Μέσι επιστρέφει στη Βαρκελώνη για πρώτη φορά μετά το 2021
Ο Λιονέλ Μέσι θα παρευρεθεί στον εορτασμό της Μπαρτσελόνα για τα 125 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου, με τον Τζουάν Λαπόρτα να παραμερίζει τις διαφορές και να του στέλνει προσωπική πρόσκληση.
Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα και προσωπικά ο πρόεδρος, Ζοάν Λαπόρτα, είναι σε επικοινωνία με τον Λιονέλ Μέσι για να επιστρέψει στη Βαρκελώνη για πρώτη φορά, μετά την αποχώρηση του το καλοκαίρι του 2021 για την Παρί Σεν Ζερμέν.
Ο Αργεντινός σούπερ σταρ εντάχθηκε στο δυναμικό της ισπανικής ομάδας το 2000 σε ηλικία μόλις 13 ετών και στη συνέχεια έκανε το ντεμπούτο του το 2004, με τον Φρανκ Ράικαρντ στον πάγκο, και έγραψε ιστορία με τη φανέλα της.
Ο Μέσι και τα 125 χρόνια της Μπαρτσελόνα
Οι σχέσεις των δύο πλευρών όμως είχαν ψυχρανθεί από την ημέρα της αποχώρησης του και ο Λαπόρτα τον κάλεσε να επιστρέψει για ένα βράδυ, για τα 125ά γενέθλια του συλλόγου της Καταλονίας, στην εκδήλωση που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα (29/11) στο «Liceu Theatre της Βαρκελόνης.
Στη γιορτή αυτή θα είναι παρόντες οι Τσάβι, Ινιέστα, αλλά και ο Πεπ Γκουαρντιόλα. Σύμφωνα με το ραδιόφωνο «Catalunya Radio’s Tot Costa» ο Μέσι έχει αποδεχθεί την πρόσκληση της ομάδας, με την οποία συνέδεσε τ’ όνομα του, έχοντας συνολικά 520 συμμετοχές και 474 γκολ, και αναμένεται να γνωρίσει την αποθέωση.
Μέσι: «Δεν είμαι σίγουρος τι θα ήθελα να κάνω στο μέλλον»
Ο Λιονέλ Μέσι παραχώρησε συνέτευξη στον Φαμπρίτσιο Ρομάνο και δήλωσε ότι δεν έχει αποφασίσει με τι θα ασχοληθεί μετά το τέλος της καριέρας του.
Παράλληλα, ο «πούλγκα» ξεκαθάρισε ότι προς το παρόν σκέφτεται μόνο να ζει την καθημερινότητα και δεν έχει αποφασίσει τι θα ήθελε να κάνει στο μέλλον ενώ όπως ανέφερε δεν βλέπει τον εαυτό του στη θέση του προπονητή.
Οι δηλώσεις του Μέσι
«Δεν θα ήθελα να γίνω προπονητής, αλλά δεν είμαι ακόμα σίγουρος για το τι θα ήθελα να κάνω στο μέλλον. Εκτιμώ πολύ περισσότερο από ό,τι πριν όλα όσα κάνω σε καθημερινή βάση, οπότε σκέφτομαι μόνο να παίζω, να προπονούμαι και να διασκεδάζω».
- Ντε λα Φουέντε: «Ο Γιαμάλ δεν έχει κάνει ακόμα το καλύτερο παιχνίδι του στο Μουντιάλ»
- Εθνική Ισπανίας: «Είκοσι χρόνια από το Μουντομπάσκετ 2006 που άλλαξε για πάντα τον ισπανικό αθλητισμό»
- Χάντμπολ: Νίκη για την Εθνικη Νέων κόντρα στη Σερβία (30-28)
- O Σλάβεν Μπίλιτς επέστρεψε στον πάγκο της Εθνικής Κροατίας μετά από 14 χρόνια
- Ο Μοντέρο αποθέωσε τους οπαδούς του Ολυμπιακού – «Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον απίθανο κόσμο μας» (pic)
- Ο Βασίλης Τολιόπουλος και η σύζυγός του χόρεψαν «πότε Βούδας, πότε Κούδας» στη βάφτιση του γιου τους (vid)
- Κουμπαρσί: «Δεν μας φοβίζει ο Εμπαπέ»
- Μουντιάλ σε 60 δευτερόλεπτα: Τυρί, ρύζι, καφέ, γάλα και… FIFA ranking (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442