
Πήγε και στο Ρέντη για το βόλεϊ του Ολυμπιακού ο Μεντιλίμπαρ (Pic)
Κοντά και στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ που βρέθηκε στο Ρέντη για να παρακολουθήσει το παιχνίδι με την Γκίζεν.
Ακόμη ένα σπουδαίο παιχνίδι δίνει η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού ΟΝΕΧ που αντιμετωπίζει την Γκίζεν στο Ρέντη για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.
Στο πλευρό της ομάδας βρίσκεται και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ που μετά το ΣΕΦ για τον μπασκετικό Ολυμπιακό, στηρίζει και Ερασιτέχνη. Ο Βάσκος τεχνικός πήρε θέση χαμογελαστός για τη μεγάλη αναμέτρηση και όλοι ελπίζουν πως θα μεταδώσει στην ομάδα του Αντρέα Γκαρντίνι τη θετική του ενέργεια.
Κόντρα στη γερμανική ομάδα, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη στη διοργάνωση, μετά την ήττα με 3-2 σετ από τη Μόντσα στην πρεμιέρα. Μαζί βέβαια και ο κόσμος του Ολυμπιακού που για ακόμη μία φορά δίνει πολύ δυναμικό «παρών».
- Δείτε την απονομή των χάλκινων μεταλλίων στην Αγγλία (vid)
- Το Ισραήλ σκότωσε πενταμελή οικογένεια στη Γάζα – Ένα παιδί έλειπε την ώρα της επίθεσης – Δέκα νεκροί συνολικά
- Αποδοκιμασίες επειδή ο Μπέλιγχαμ έδωσε το πέναλτι στον Σάκα για να κάνει χατ τρικ (vid)
- Πώς οι ΗΠΑ ενίσχυσαν την ήπια ισχύ τους με το Μουντιάλ
- Τρομερός Εμπαπέ: Έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μουντιάλ (vid)
- Γαλλία-Αγγλία 4-6: Απίστευτο ματς, οι Άγγλοι προηγήθηκαν 4-0 και παραλίγο να χάσουν την τρίτη θέση (vids)

