«Αλ Τσαντίρι Νιουζ»: «Έπρεπε να γίνει Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος για να βρεθούμε;» – Η επιστροφή του Λάκη Λαζόπουλου
Το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» επέστρεψε δυναμικά μέσα από τη συχνότητα του MEGA - Η πρώτη «καλησπέρα» του Λάκη Λαζόπουλου
Το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», η αγαπημένη σατιρική εκπομπή που καθόρισε μια ολόκληρη εποχή στην ελληνική τηλεόραση, επέστρεψε δυναμικά το βράδυ της Τετάρτης (20/11), μέσα από τη συχνότητα του MEGA.
Στα πρώτα πλάνα της πρεμιέρας, είδαμε τον κόσμο που είχε γεμίσει ασφυκτικά τα Alter Ego Studios (πρώην Διογένης Studio) και αμέσως μετά τους μουσικούς που άρχισαν να τραγουδούν ζωντανά, με τον Λάκη Λαζόπουλο να βγαίνει στη σκηνή, επίσης τραγουδώντας, το «Αν υπάρχει λόγος».
Στην πρώτη του «καλησπέρα» ο ηθοποιός δήλωσε με το χαρακτηριστικό του φλεγματικό χιούμορ ότι «έπρεπε να γίνει Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος για να βρεθούμε;» στο πλαίσιο των διεθνών εξελίξεων και στα όσα διαμείβονται στον πόλεμο της Ουκρανίας με την Ρωσία.
«Δεν υπάρχει λόγος να μιλήσω; Να φύγω! Πού να πάω; Έπρεπε να γίνει Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος για να βρεθούμε; Δηλαδή πού είχαμε μείνει, πού σας άφησα; Σας βλέπω πιο αντικειμενικούς. Μυρίζει Πορτοσάλτε ή πιο πολύ Πρετεντέρης; Είναι και κοντά οι μυρωδιές…», ήταν τα πρώτα λόγια του Λάκη Λαζόπουλου μετά το τραγούδι που ερμήνευσε με τη συνοδεία μουσικών οργάνων.
Δείτε το σχετικό βίντεο
«Λέω να μιλήσω εγώ»
Λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε για την επιστροφή του στο MEGA στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, τονίζοντας με πόση χαρά και κέφι κάνει comeback.
«Χαίρομαι παρά πολύ που είμαι εδώ μετά από τόσο καιρό, από το ’91 ήμουν στο MEGA», δήλωσε.
Eρωτηθείς ποια στοιχεία της σημερινής κοινωνίας θα αναδείξει μέσα από την δική του ματιά απάντησε: «Το χαρακτηριστικό της εποχή μας είναι ότι δεν μιλάει κανένας. Λέω να μιλήσω εγώ. Η σάτιρα είναι που λείπει για να εννοήσουμε την εικόνα πλήρως. Σήμερα είμαι εδώ σε έναν χώρο που είναι ο μόνος που ονειρεύτηκα για να είμαι».
- Κακοκαιρία Byron: Θυελλώδεις άνεμοι σφυροκόπησαν τη Ρόδο – Έπεσαν δέντρα, έσπασαν κάβοι πλοίου
- Αγρότες: Εξαπλώνονται οι κινητοποιήσεις των αγροτών σε ολόκληρη την χώρα – «Δεν θα φύγουμε από τα μπλόκα»
- Αλέξης Γρηγορόπουλος: Διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα 17 χρόνια μετά την εξέγερση των δεύτερων «Δεκεμβριανών»
- Ελένη Φουρέιρα: Κορυφαία γυναίκα καλλιτέχνις της χρονιάς στο Spotify
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (6/12): Πού θα δείτε Ολυμπιακός – ΟΦΗ και τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης
- Σαλαμίνα: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τα γενέθλια της 75χρονης – Πώς οδηγήθηκε στη φυλακή η νύφη της


